Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar vagy én vagyok túl kényes?
Figyelt kérdés
Párom mikor néha velem alszik olyankor együtt szoktunk fürdeni ugye, de szinte mindig áll rajta a fekete kosz, a keze csupa olaj meg fekete.(szerelő) Engem mostanában zavar hogy még arcot se moss mikor jön hozzám, igen együtt fürdünk de számomra elég kiabranditó hogy fekete utána a víz.
Mikor én alszok nála hiába együtt fürdünk azért nagyjából megmosakodok otthon ne retkesen menjek hozzá ...
Én reagalom túl vagy nektek is kicsit zavaró lenne ha folyamatosan ez van?
Szerintem ez elég nagy igénytelenség, vagy nem érdekli hogy mit gondolsz róla, az se jobb.
Ez nem kényesség, ne magadat hibáztasd egy igénytelen ember miatt.
tegnapelőtt 17:28
3/13 anonim válasza:
Jogosan zavar úgyhogy meg lehet neki mondani, hogy fürdjön meg és ne hagyja ki az arcát se ha hozzád megy mert ha nem teszi elhagyod.
tegnapelőtt 17:33
4/13 anonim válasza:
Azt nem értem minek fürödtök együtt?Annak pláne mi értelme, hogy otthon megfürdesz, aztán nála is közösen?
tegnapelőtt 17:38
5/13 A kérdező kommentje:
Számomra furcsa hogy egy 35 éves fiatal férfi ezt nemtudja magától. Már így is annyi mindenbe "belekötöttem" én érzem magam rosszul. Szóltam neki hogy vágja le néha a szakállát, ha nem vagyunk együtt akkor is furodhetne...vagy ha megyunk valahova ne szakadt mackoba jelenjen meg velem. Én se vagyok gazdag ,kínai ruhaim vannak többségbe de azért adok magamra még akkor is ha csak ő jön hozzám, rajtam sosem lát szakadt tobbnapos ruhát. Szerintetek ez változhat még vagy nem nagy rá az esély? Tudom hogy felszinesseg de kezdek ezek miatt kiábrándulni belőle lassan😟
tegnapelőtt 17:40
6/13 A kérdező kommentje:
#4 , azért mert én speciel szeretek közösen fürdeni/tusolni a párommal, vagyis eddig szerettem. Olyan megnyugtató romantikus vagy hogy mondjam. Minden barátommal kozosen furodtunk, persze ha együtt élnénk azért nem lenne mindennapos de egy héten 1-2 alkalommal kellemes tud lenni
tegnapelőtt 17:43
7/13 anonim válasza:
Az ilyen le fog rántani magához.
tegnapelőtt 17:44
8/13 anonim válasza:
Nőként lehetne már több méltóságod, hogy nem egy, saját mocskában fetrengő disznóval állsz össze. Most komolyan, aki magát nem képes rendben tartani, az mit tud nyújtani egy párkapcsolatban? Semmit.
tegnapelőtt 17:53
9/13 anonim válasza:
Nem vagyok egy kényeskedő típus, de a hányinger kerülgetne, ha így kellene együtt fürdeni a párommal. Igénytelen retek, te meg nem vagy normalis, hogy így beülsz mellé a kádba
tegnapelőtt 18:38
10/13 anonim válasza:
“azért mert én speciel szeretek közösen fürdeni/tusolni a párommal, vagyis eddig szerettem. Olyan megnyugtató romantikus vagy hogy mondjam. Minden barátommal kozosen furodtunk, persze ha együtt élnénk azért nem lenne mindennapos de egy héten 1-2 alkalommal kellemes tud lenni”
Igen, romantikus egy olyan emberrel, aki max picit megizzadva volt fürdés előtt, nem fekete mocsok meg olaj jön le róla a tiszta, habos, illatos vízbe 😀
Bunkóság így beülni valaki mellé, minimum egy alapos zuhany a közös fürdés előtt. A többi igénytelensége már csak hab a tortán, minek vagy egyáltalán vele? Jobb nem akadt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!