Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyunk egy hullámhosszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk egy hullámhosszon a párommal,és megkértem tanulmányozzuk a bibliát.De nem teszi. Nem érünk neki ennyit?

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van

Sok gyermekkori trauma ért mindkettőnket.(az anyja többször megcsalta az apját aki emiatt bántalmazta a feleségét)

Az ő édesanyja (mindkettőnk számára látható),mindent irigyel rajtam/tőlem.

Rosszindulatúan beszél az emberekről,csak úgy árad belöle.

Ott tartunk a párommal,hogy semmi közös nincs bennünk.

Beszélgetéseink a sablonokból áll:munka,gyerekek,házkörüli teendők,mit együnk...

Mondtam neki ,hogy nem bírom túl gyakran elviselni az anyját az életemben mert számomra mérgező.

Ha új témát nyitok látom,hogy nem érdekli.

Ha ő nyit témát akkor az csak is az anyja...

Bele néztem a bibliai tanításokba,szívemben egyet értek vele. Sőt erőt kaptam,és reménységet.

Megkértem adjon egy esélyt a dolognak.Max.párhét alatt átveszi amit én.

Engedjük,hogy Isten útmutatása irányitson mindket,és segitsen a gyerekeinknek is.

Ne csak mindig a munka,és az anyja járjon az eszébe.

1 éve várok de nem nyitja ki!!!

Ha fordítva volna,neki valami erőt adna,érdekelné,jobb kedve reménysége lenne.Megkérne hogy vizsgáljam meg azonnal megtenném.

16 éve élünk együtt még nem vett feleségül,de (ha jól tudom)hüséges volt hozzám.

Köszönöm ha elolvastad!

nov. 29. 15:21
1 2
 11/18 Ghgj ***** válasza:

Kérdező, el kellene engedni azt az illúziót, hogy a másik embert bármire is ráveheted, ha nem akarja. Még ha látszatból nekilátna, annak sem lenne értelme, mert ő nem akarja.

Én hívő vagyok, a Bibliát ritkán forgatom, de imádkozni rendszeresen szoktam. Én tapasztalom, hogy milyen szuper így, de a férjem ateista, és nem nyüstölöm vele, mert ez nem feladatom. Ha már Istenhez fordulsz, és azt tapasztalod az életedben, hogy sarokba szorítva toporogsz, inkább bölcsességet kérj ahhoz, hogy meglásd, hogy mit kell tenned. Más emberekre nem erőltetheted rá az akaratod.

nov. 29. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen környezetben, milyen emberek hatására kerültél közelebb a kereszténységhez, de lehet, hogy a férjed nem preferálja a gyülekezeted. A Biblia tanulmányozással adná alád a lovat hogy olyan közösségbe járj, ami neki ellenszenves. Lehet semmi baja nincs a könyvvel vagy azzal amit hirdet.
nov. 29. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonló kaliberű személyt kellett volna már az elején keresned magadnak, így érthető, hogy nem megy a téma.
nov. 29. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:

"Beszélgetéseink a sablonokból áll:munka,gyerekek,házkörüli teendők,mit együnk..."

Milyen programot tudnál írni ami kiíratja egy gráfból a hurkokat?

Mi a véleményed Dali jános a kereszten képéről?

Bulgakov melyik írása tette rád a legmélyebb benyomást?

Mi a véleményed a neuropátia gyógyíthatóságáról?

Ha a biblánál tartasz. "Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette az embert" Teremts magadnak olyan világot melyben jól érzed magad.

tegnapelőtt 04:21
 15/18 anonim ***** válasza:

"megkértem tanulmányozzuk a bibliát."

Jehovista vagy? Mert ők szokták "tanulmányozni" a Bibliát másokkal, még ha ők nem is akarják...

tegnapelőtt 09:23
 16/18 A kérdező kommentje:

A Biblia útmutatása csak irányelv.

Ami engem(és sok embert) a mindennapokban zavar/gondotokoz annak kikerülésére mutat irányt.

Pl. -őszinteség

-jó indulat mások iránt

-megbocsájtás másoknak és magunknak

-munka utáni pihenés családdal időtöltés

-erkölcsi irány és még sorolhatnám

A párom sokat töpreng a gyerekkorán. Sokszor használja a szót "De miért tette anyám,Miért tett úgy apám?"

Én azt válaszolom,ha követték volna a hűség irányelvét majd a megcsalás után az IGAZI megbocsájtást a bosszú helyett... más gyerekkora lett volna

tegnapelőtt 10:02
 17/18 A kérdező kommentje:

Édes apja súlyosan bántalmazta az anyját (egyszer börtönbe is került a kórház feljelentette)!

Sokszor a gyerekeit is (nem súlyosan),de féltek tőle.

Anyuka ez után sem hagyta el,sőt arra tanította a gyerekeit viseljék el az apjuk hozzáálását

Közben évente megcsalta valakivel

Beteg sztori....

tegnapelőtt 10:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Most őszintén olyan rossz a Biblia útmutatása???

Mikor arra kér,hogy ne töprengj a tegnapon...holnapn... mert kevés lesz az erőd.

tegnapelőtt 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!