Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyunk egy hullámhosszon a párommal,és megkértem tanulmányozzuk a bibliát.De nem teszi. Nem érünk neki ennyit?
2 gyerekünk van
Sok gyermekkori trauma ért mindkettőnket.(az anyja többször megcsalta az apját aki emiatt bántalmazta a feleségét)
Az ő édesanyja (mindkettőnk számára látható),mindent irigyel rajtam/tőlem.
Rosszindulatúan beszél az emberekről,csak úgy árad belöle.
Ott tartunk a párommal,hogy semmi közös nincs bennünk.
Beszélgetéseink a sablonokból áll:munka,gyerekek,házkörüli teendők,mit együnk...
Mondtam neki ,hogy nem bírom túl gyakran elviselni az anyját az életemben mert számomra mérgező.
Ha új témát nyitok látom,hogy nem érdekli.
Ha ő nyit témát akkor az csak is az anyja...
Bele néztem a bibliai tanításokba,szívemben egyet értek vele. Sőt erőt kaptam,és reménységet.
Megkértem adjon egy esélyt a dolognak.Max.párhét alatt átveszi amit én.
Engedjük,hogy Isten útmutatása irányitson mindket,és segitsen a gyerekeinknek is.
Ne csak mindig a munka,és az anyja járjon az eszébe.
1 éve várok de nem nyitja ki!!!
Ha fordítva volna,neki valami erőt adna,érdekelné,jobb kedve reménysége lenne.Megkérne hogy vizsgáljam meg azonnal megtenném.
16 éve élünk együtt még nem vett feleségül,de (ha jól tudom)hüséges volt hozzám.
Köszönöm ha elolvastad!
Miért akarod a bibliát rá erőltetni bárkire is?
Mindenkinek a saját maga döntése, hogy szeretné e megismerni a Bibliát.
Örülünk, hogy neked segített az olvasása, de ezt nem lehet minden emberre ráhúzni.
"Ha fordítva volna,neki valami erőt adna,érdekelné,jobb kedve reménysége lenne.Megkérne hogy vizsgáljam meg azonnal megtenném."
És ha azt kérné, hogy többé ne nyisd ki a bibliát és ne higgy Istenben? Csak mert amit te elvársz az ugyanennyire nonszensz.
Mózes 1:26
Szabad akarat rész.
Ekkora f*szságra nornalis embert nem veszel rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!