Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy ilyen nővel kezdeni?
Vita során választ kap a kérdéseire, majd nem reagálva elkezd légből kapott teóriákat felvázolni. Már ma eldönti hogy 2 év múlva biztosan nem fogok segíteni a kitűzött cél elérésében. Mint aki előre látja a jövőt. Egyébként nagyon sokmindent megcsinálok, de szeretem tartani az egyensúlyt a tennivalók és a kikapcsolódás megvalósítása során. Természetesen elmondja, miért vagyok megbízhatatlan, aki miatt ő folyton hátrányt szenved.
Ő pedig tökéletes, minden rossznak én vagyok az oka.
Aztán, állandóan beszél. Beszél, beszél és beszél, megállás nélkül. Nem is tudom mikor vesz levegőt. Mondom, mire a végére jut, elfelejtem mivel kezdte. Akár 2-3 óra is lehet nála egy ilyen kör, és csak magyaráz, de kb nem mond semmi lényegit.
Úgy döntöttünk összekötjük az életünket, így ebből kilépni nem tudok, de igyekszek megjavítani a dolgokat, csak nagyon megnehezíti.
Azért nem tudok kilépni a kapcsolatból mert már túl sok minden köt össze minket, plusz nekem nagyon sok anyagi ráfordításom van benne a közös dolgainkba. Ha mégis ott hagynám, kb mehetnék a híd alá, vagy egy kis zsákfaluba, ahol a legközelebbi értelmes város is 50 km-re van.
Igen, ez egy érdek dolog, de részemről nem csak az. Mindig is az volt a célom hogy közösen éljünk, így érjük el céljainkat is. Maga a szerelem már talán elmúlt, de a színtiszta szeretet még megvan, és úgy is állok hozzá.
Egyébként szépnek szép, de mondjuk az ágyban inkább csak "átlagos".
A tennivalók és a pihenés közötti egyensúly pedig azért van hogy lehetőleg ne kapjak 50 évesen szívinfarktust, és tudjam legalább egy kicsit élvezni az életet, hamár erre a világra születtem. De mint mondtam, így is sokmindent megcsinálok, de sajnos mindig többet akar, és méghozzá azonnal!
A hátralévő 50 évedet szeretnéd beáldozni őnagysága oltárán, mert sokminden köt már össze meg sokat áldoztál a kapcsolatra anyagilag?
Emberek hitellel, csokkal, gyerekekkel válnak el.
Meg fogod bánni.
"Egyébként szépnek szép"
"Mondom" én... Mégis mindig le vagyok pontozva érte 😒 Meglepő, hogy ez alatt a kérdés alatt épp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!