Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet egy ilyen nővel kezdeni?

Figyelt kérdés

Vita során választ kap a kérdéseire, majd nem reagálva elkezd légből kapott teóriákat felvázolni. Már ma eldönti hogy 2 év múlva biztosan nem fogok segíteni a kitűzött cél elérésében. Mint aki előre látja a jövőt. Egyébként nagyon sokmindent megcsinálok, de szeretem tartani az egyensúlyt a tennivalók és a kikapcsolódás megvalósítása során. Természetesen elmondja, miért vagyok megbízhatatlan, aki miatt ő folyton hátrányt szenved.

Ő pedig tökéletes, minden rossznak én vagyok az oka.

Aztán, állandóan beszél. Beszél, beszél és beszél, megállás nélkül. Nem is tudom mikor vesz levegőt. Mondom, mire a végére jut, elfelejtem mivel kezdte. Akár 2-3 óra is lehet nála egy ilyen kör, és csak magyaráz, de kb nem mond semmi lényegit.

Úgy döntöttünk összekötjük az életünket, így ebből kilépni nem tudok, de igyekszek megjavítani a dolgokat, csak nagyon megnehezíti.

nov. 29. 08:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennel nagyjából semmit nem tudsz kezdeni, nem fogod tudni tartósan meggyőzni semmiről. Ha igazat is ad, az csak kamu lesz, a pillanatnak szól, másnap már ugyanazt a hülyeséget fújja tovább, még azt is előadja mintha már tegnap is ebben maradtatok volna. Évek mehetnek el ezzel, és rengeteg energia megy pocsékba, nem lesz eredmény! Pszichológus kéne az ilyen nőnek, mert nem normális a működése. És a partnere is folyamatosan szívni fog miatta, meg lesz sok stressz és idegbaj, ahogy nem tudsz vele dűlőre jutni, mint a normális emberekkel. Gondolom a sértődés is hatalmas alap, a típus sajátja.
nov. 29. 12:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Azért nem tudok kilépni a kapcsolatból mert már túl sok minden köt össze minket, plusz nekem nagyon sok anyagi ráfordításom van benne a közös dolgainkba. Ha mégis ott hagynám, kb mehetnék a híd alá, vagy egy kis zsákfaluba, ahol a legközelebbi értelmes város is 50 km-re van.

Igen, ez egy érdek dolog, de részemről nem csak az. Mindig is az volt a célom hogy közösen éljünk, így érjük el céljainkat is. Maga a szerelem már talán elmúlt, de a színtiszta szeretet még megvan, és úgy is állok hozzá.

Egyébként szépnek szép, de mondjuk az ágyban inkább csak "átlagos".

A tennivalók és a pihenés közötti egyensúly pedig azért van hogy lehetőleg ne kapjak 50 évesen szívinfarktust, és tudjam legalább egy kicsit élvezni az életet, hamár erre a világra születtem. De mint mondtam, így is sokmindent megcsinálok, de sajnos mindig többet akar, és méghozzá azonnal!

nov. 29. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:

A hátralévő 50 évedet szeretnéd beáldozni őnagysága oltárán, mert sokminden köt már össze meg sokat áldoztál a kapcsolatra anyagilag?

Emberek hitellel, csokkal, gyerekekkel válnak el.

Meg fogod bánni.

nov. 29. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként szépnek szép"

"Mondom" én... Mégis mindig le vagyok pontozva érte 😒 Meglepő, hogy ez alatt a kérdés alatt épp nem.

nov. 29. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne szép, nemhogy a maradásra nem motiválna semmi (még az anyagiak sem, inkább menekülnél a "putriba", csak szabadulj tőle), eleve a "közösködés" sem indult volna el, max. párszor megdugod vagy még azt sem. Szerelem, színtiszta szeretet - gondolom, ezeket is az itt részben bemutatott "csodás" lénye váltotta ki... 😏 Nem a szép pofika meg a jó test, amiket mellesleg csini köntösbe és mázba csomagolhatott...
nov. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!