Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet egy ilyen nővel kezdeni?

Figyelt kérdés

Vita során választ kap a kérdéseire, majd nem reagálva elkezd légből kapott teóriákat felvázolni. Már ma eldönti hogy 2 év múlva biztosan nem fogok segíteni a kitűzött cél elérésében. Mint aki előre látja a jövőt. Egyébként nagyon sokmindent megcsinálok, de szeretem tartani az egyensúlyt a tennivalók és a kikapcsolódás megvalósítása során. Természetesen elmondja, miért vagyok megbízhatatlan, aki miatt ő folyton hátrányt szenved.

Ő pedig tökéletes, minden rossznak én vagyok az oka.

Aztán, állandóan beszél. Beszél, beszél és beszél, megállás nélkül. Nem is tudom mikor vesz levegőt. Mondom, mire a végére jut, elfelejtem mivel kezdte. Akár 2-3 óra is lehet nála egy ilyen kör, és csak magyaráz, de kb nem mond semmi lényegit.

Úgy döntöttünk összekötjük az életünket, így ebből kilépni nem tudok, de igyekszek megjavítani a dolgokat, csak nagyon megnehezíti.

ma 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

"Úgy döntöttünk összekötjük az életünket, így ebből kilépni nem tudok..."

Miért nem tudnál kilépni? Pisztolyt tart a fejedhez? Bármikor kiléphetsz, még házasság után is. Hallottál életedben olyan szavakról mint a szakítás és válás? Ne ő rá fogd, hogy te vele maradsz. Inkább valld be, hogy szeretsz szenvedni és kapcsolatfüggő vagy. Különben ha vele maradsz akkor ne panaszkodj hanem tűrd el, hogy mindennek lehord. Szívesen. (:

ma 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te választottad. Sosincs késő visszalépni.
ma 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt tényleg bármikor kiléphetsz, házasság után is ott a válás, nincs olyan, hogy élethosszig tartó rabságba kerültél.

Másrészt a szokásos kérdésem lenne: szép, mi? Mert ez is egy olyan viselkedés (személyiség?), aminek tolerálására nincs más magyarázat. V.ö.: egy nem szép nőt egy nyomottabb napján nem elég ütősre sikeredett poénért ejtenek, rövidesen még a létezéséről is megfeledkeznek.

ma 08:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Szerintem nagyon tud az ágyban valamit és azért nem hagyja el.
ma 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mitől változna meg, ne haragudj? Ha elveszed, rosszabb lesz, csak szólok.

ebből kilépni nem tudok, de igyekszek megjavítani a dolgokat, csak nagyon megnehezíti.

Mert fogva tart vagy miért? Szenvedsz vele, de azért elveszed. Akkor meg megérdemled a sorsod. Csinálj neki pár gyereket, úgy pláne nyeregben lesz, te meg panaszkodhatsz a munkahelyeden, hogy a sárkánynak semmi nem jó, semmi nem elég.

ma 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

"szeretem tartani az egyensúlyt a tennivalók és a kikapcsolódás megvalósítása során. Természetesen elmondja, miért vagyok megbízhatatlan, aki miatt ő folyton hátrányt szenved."

Azaz, mint a legtöbb férfi, tisztelet a kivételnek, szarsz bele az otthoni dolgokba, nem segítesz neki eleget, mert hidd el, lehet neki is az lenne a legjobb, ha minél hamarabb végezne a szarmosással és ő is kitudna kicsit kapcsolódni. Nem csak belőled és a te nyugalmadból áll a világ, néha fel kéne tolni a segged és tenned azért, hogy más is egy kis levegőhöz jusson.

ma 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 nem mindegy, hogy milyen a kérdező? Szakítani kell. Jobb lesz nekik egymástól külön.
ma 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyszer kell kivágni, mint a nyirnyát kakilni, utána észhez tér, meglátod.
ma 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Karácsonyra lepd meg magad egy fülhallgatóval, ennél komolyabb megoldás egyszerűen nem létezik. Bele kellett volna vetetned a házassági eskübe, hogy miben kell változnia, elrontottad.
ma 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy alpári stílusban itt nyomják még mindig a férfigyűlölő nők a saját életük nyomorát, meg tapasztalatait.

Ehhez már tényleg nagyon betegnek kell lenni. #6

ma 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!