Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A völegenyem nem beszel velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A völegenyem nem beszel velem , mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Jovk nyaron lesz az eskuvonk es szerettem volna neki elmondani a legnagyobb titkomat. Miutan megtettem annyira kiaksdt hogy nem beszel velem 1 hete. Tenyleg vege van? Nem csaltam meg, ez meg a kapcsolatunk elott volt
ma 18:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
De így tényleg nem lehet megfelelő tanácsot adni,ha nem írod le.
ma 18:19
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Ekkora bűn nem lehetett de ha ezt nem fogadja el akkor még jó hogy esküvő előtt mondtad el !
ma 18:22
 13/27 A kérdező kommentje:
Lefekudtem 3 sraccal penzert. 21 eves koromban.
ma 18:33
 14/27 anonim ***** válasza:
23%

Ne csinálj semmit. A múltad is hozzád tartozik, azzal együtt kell elfogadni, szeretni. Ha a pasidnak ennyire más a világképe akkor elég jelentős szakadék van az értékrendetekben, felfogásotokban - amúgy sem alkotnátok jó párt.

Jól tetted, hogy elmondtad. Az igazi párod az lesz aki ezzel együtt is elfogad, a többivel meg ne törődj.

ma 18:35
 15/27 anonim ***** válasza:
64%
De az gondolom rendben lenne, ha egy férfi szexelt volna több nővel. Vagy az is rendben lenne, ha egy férfi fizetne, hogy szexeljen vele egy nő. Vagy ha nagyon sok előző szexpartnere lenne. Sok férfi a hipokriták királya lehetne.
ma 18:38
 16/27 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerre?
ma 18:49
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

Nem értettem ezt soha, mi a büdös istenért kell ilyeneket elmondani.

Ha örülne is neki akkor is tök felesleges lenne erről beszélni.

De semmi köze a másiknak ehhez hogy mi történt valamikor.

ma 18:50
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
#17 mondjuk mert őszinteség, bizalom? Egy valódi kapcsolat, ahol megértik egymást a felek az nem a játszmázásról, elhallgatásról, hazugságról szól.
ma 18:52
 19/27 anonim ***** válasza:
14%
Én elvesznek.
ma 19:07
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Hát pénzért nem kellett volna különösen nem több pasival. Amúgy az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokáig titkoltad előle és most annyira csalódott benned, nem tudja, hogy ki vagy. Nem hiszem mégha el is vesz feleségül, hogy működni fog. Emiatt mondom én mindig, hogy titokra, vagy hazugságra kapcsolatot nem lehet építeni.
ma 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!