Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat.

Instagramon bejelölöd. Nem jelöl vissza. Beszélgetésben 2-3 hét múlva feljön, azt állítja, hogy nem használja. Azóta van más (több ember) akit elfogadott...

Önmagában nem érdekel, én is ritkán használom. Viszont az hogy nem őszinte az sokkal jobban zavar.

Ha azt mondta volna, hogy még nem akarja elfogadni, mert friss a kapcsolat fel se merült volna a kérdés.

nov. 27. 10:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Ő azt állítja hogy nem használja, ezért nem fogad el. Ennek ellenére növekedik a követőszám, tehát másokat elfogad."

Mi közöd hozzá?

dec. 1. 20:31
 22/25 anonim ***** válasza:

"Egyébként lelkizni szoktunk többet, tehát lehet inkább én vagyok a "más pali"."

Akkor meg van a válasz a kérdésedre.

dec. 1. 20:32
 23/25 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nem is vagytok kapcsolatban, max. haverok vagytok, vagy dugópajtik.
dec. 1. 20:35
 24/25 A kérdező kommentje:
#21 annyi közöm van hozzá, hogy ha együtt vagyunk, akkor elvárhatom, hogy igazat mondjon. Máshoz semmi közöm, ebben igazad van.
dec. 1. 22:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nárci gyanús 🚩 egy világkép, lelkizés, friss ropogós kapcsolat, de el nem fogad egy nyomorult platformon, viszont másokat meg igen.. Furcsa nem? Nekem az lenne. A szerelem bombázást követő leértékelési fázisnak pont beillik. Lehet tesztel, mit bírsz el.
dec. 1. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!