Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a következő helyzetben?
Friss kapcsolat.
Instagramon bejelölöd. Nem jelöl vissza. Beszélgetésben 2-3 hét múlva feljön, azt állítja, hogy nem használja. Azóta van más (több ember) akit elfogadott...
Önmagában nem érdekel, én is ritkán használom. Viszont az hogy nem őszinte az sokkal jobban zavar.
Ha azt mondta volna, hogy még nem akarja elfogadni, mert friss a kapcsolat fel se merült volna a kérdés.
"még nem szeretne visszajelölni."
Egyáltalán nem szeretne visszajaelölni.
Miért is kéne? Kinek lenne akkor jobb?
Te már most ellenőrizni akarod a csajt és remélhetőleg ő ezt vágja és kipenderít az életéből.
Itt nem ő a nem megbízható, hanem te. Kontrollálni akarod azon a "jogon", hogy te beleszerettél. Semmi közöd az életéhez, ahhoz sem, hogy kiket fogad be az instájára.
Valószínűleg dugni jó vagy, lelkizni meg van neki más pali.
#19 Teljesen egyetértünk azzal, hogy azt fogad el akit ő akar. Nem szeretném kontrollálni, mint írtam, ha azt mondaná hogy még nem akar elfogadni mert friss a kapcsolat nem lenne semmi gond.
Ő azt állítja hogy nem használja, ezért nem fogad el. Ennek ellenére növekedik a követőszám, tehát másokat elfogad.
Bármit gondolhatsz rólam, szíved joga, de engem az őszinteség hiánya zavar egyedül.
Egyébként lelkizni szoktunk többet, tehát lehet inkább én vagyok a "más pali".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!