Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat.

Instagramon bejelölöd. Nem jelöl vissza. Beszélgetésben 2-3 hét múlva feljön, azt állítja, hogy nem használja. Azóta van más (több ember) akit elfogadott...

Önmagában nem érdekel, én is ritkán használom. Viszont az hogy nem őszinte az sokkal jobban zavar.

Ha azt mondta volna, hogy még nem akarja elfogadni, mert friss a kapcsolat fel se merült volna a kérdés.

nov. 27. 10:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
De ha zavar akkor miért vagy még vele? Ez csak egy szaros friss ismerkedési szakasz, örülni kéne, hogy ilyen korán kiderült az, hogy nem lehet benne megbízni és nem kell rá pazarolni akár éveket. Tedd össze a két kezed és mondj el egy hála imát inkább.
nov. 27. 11:38
 12/25 A kérdező kommentje:
#11 nagyon hasonló a gondolkodásunk, világ képünk. Beleszerettem. Nehéz kimondani a végét, de legközelebbi alkalommal beszélek vele és úgy érzem kénytelen leszek ezzel a félelemmel szembe állni. SMS szakítás/ghosting nálam nem jöhet szóba.
nov. 27. 16:04
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
W T A F?
nov. 29. 04:43
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Engedd el a csajt, jobban jársz!
nov. 30. 14:23
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy segg hülye, vagy több csaja/pasija van és nem akar lebukni.
nov. 30. 21:00
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Örülj neki, hogy ilyen hamar lebukott a hazugságával. Nyugi a " hasonló vilagkép" is színjáték. Bár az, hogy neked fontos az őszinteség, neki meg nem, nem nevezném éppen hasonló világképnek.
dec. 1. 07:19
 17/25 anonim ***** válasza:
30%

"még nem szeretne visszajelölni."

Egyáltalán nem szeretne visszajaelölni.

Miért is kéne? Kinek lenne akkor jobb?

dec. 1. 12:11
 18/25 A kérdező kommentje:
#17 Senkinek, ezt tudom, írtam is. Viszont az hogy közben másokat elfogad kérdéseket vet fel bennem. Ha ténylegesen másokat se fogadna el egyáltalán nem érdekelne, én is ritkán használom...
dec. 1. 13:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Te már most ellenőrizni akarod a csajt és remélhetőleg ő ezt vágja és kipenderít az életéből.

Itt nem ő a nem megbízható, hanem te. Kontrollálni akarod azon a "jogon", hogy te beleszerettél. Semmi közöd az életéhez, ahhoz sem, hogy kiket fogad be az instájára.

Valószínűleg dugni jó vagy, lelkizni meg van neki más pali.

dec. 1. 16:22
 20/25 A kérdező kommentje:

#19 Teljesen egyetértünk azzal, hogy azt fogad el akit ő akar. Nem szeretném kontrollálni, mint írtam, ha azt mondaná hogy még nem akar elfogadni mert friss a kapcsolat nem lenne semmi gond.

Ő azt állítja hogy nem használja, ezért nem fogad el. Ennek ellenére növekedik a követőszám, tehát másokat elfogad.

Bármit gondolhatsz rólam, szíved joga, de engem az őszinteség hiánya zavar egyedül.

Egyébként lelkizni szoktunk többet, tehát lehet inkább én vagyok a "más pali".

dec. 1. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!