Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ilyen helyzetben?
A barátommal egy éve járunk. Szeretnék vele közös programokat, de úgy érzem néha, mintha sajnálná tőlem a pénzt. Egyszer meg is említette, hogy milyen sokat kellett fizetnie egy étteremben, ahová ő hívott meg engem, tehát nem én követeltem ki, hogy vigyen oda. De utólag azt mondta ezt csak viccből mondta. Egy héten 2-3 napot töltünk együtt, mert messze lakunk egymástól, de ilyen mondvacsinált indokokkal már volt úgy a hétvégi talikat is visszamondta. Volt már olyan, inkább a legjobb barátjával ment el ilyenkor szórakozni.
Azt mondta a házasság csak attól fog függeni, hogy én szépen fogok vele viselkedni a továbbiakban, vagy nem. Egyszer azzal viccelődött, hogy azzal büntet, hogy ő nem csinálja meg nekem azt szexen, amit szeretnék. De közben meg azt mondja hogy ő sose szakítana velem.
Házasságot ne tervezz szűk markúval sose!!
Egy dolgot jegyezz meg... ha rád nem költ az elején.. (se) akkor a gyerekre sem fog...
Mit hasonlítgat, mit tett az exért és mit érted...? Kit érdekel? Veled fukar. Ha mással fukarabb volt, hát bocsika.
"Azt mondta a házasság csak attól fog függeni, hogy én szépen fogok vele viselkedni a továbbiakban, vagy nem. Egyszer azzal viccelődött, hogy azzal büntet, hogy ő nem csinálja meg nekem azt szexen, amit szeretnék. De közben meg azt mondja hogy ő sose szakítana velem."
Majd fizetheted az esküvőt, a nászutat, aztán a pelenkát.
Szexszel zsarol? Ha jó leszel, elvesz?
Soha nem hagyna el, tényleg? Pedig sokkal jobban járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!