Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm össze akar jönni velem újra, de előbb
meg akarja találni saját magát és ezért időt kért,
szerintetek ez mennyi időt jelenthet?
21/34 A kérdező kommentje:
1. Ezt honnan is kellene tudnom?
2. Jesszus, ki tesz ilyet? Sajnálom, ha ez bárkivel megesett, de egyetlen egy ilyenről nem hallottam még, ahogy látom a legtöbb ember a közelemben csak tovább áll szakítás után.
3. El lehetne ettől tekinteni és kaphatnék választ/hasonló tapasztalatokat a kérdésemre, eddig egy volt, ami arra irányúlt, hála ég kiírtam a megjegyzésekbe, hogy ne írjátok ezt.
Magamra vállalom a konkrét választ. (Bár én úgy értelmezem, hogy mindenki ezt válaszolta.) Várhatsz az idők végezetéig. Nem jelent semennyi időt. Olyankor nem így fogalmaz az ember. Nem tervez visszatérni.
nov. 26. 17:42
Én egy teljesen más megközelítést írnék neked. Nálunk is volt haláleset és egyéb rossz dolgok. Ha megfelelő a párkapcsolat, akkor pont ilyenkor támaszkodik leginkább az ember a párjára, vágyik a közelségére. Mert tőle tudja megkapni azt az érzelmi támaszt is, amire szüksége van, jóban-rosszban. Nem eltávolodnak. Ez a mondat meg, ha tényleg így hangzott el, inkább egoizmus, nesze semmi, fogd meg jól. Csak téged is megakadályoz tényleg a továbblépésben, ki tudja, vársz majd hónapokig, (évekig?) a semmiért. És aztán jön valami újabb nehézség és akkor újra eldob és elkezdi keresni magát? Akkor nem ti vagytok egymásnak az igazi. De nagyon drukkolok neked.
nov. 26. 18:00
24/34 A kérdező kommentje:
Elég durva volt az előző pár hónap és ezt sajnos egymáson vezettük le, de együtt terveztük leélni az életünk (5 évig voltunk együtt) és úgy döntöttünk, hogy vége. Majd elkezdtünk újra beszélni, hogy nem volt jó döntés.
Köszönet az előző 2 válaszért, teljesen jogos meglátások, de még mindig nem a kérdésre válaszoltok. Az úgy szólt, hogy "Mennyi időt jelenthet?", de akár olyanért is hálás lennék, hogy másoknak, hogy telt stb.
Nem véletlen írtam oda, hogy komolyan gondolom az újrakezdést.. Akármennyit írok erről, nem fogjátok látni a helyzetet
Persze biztos szép és jó lesz minden veletek majd valamikor, számíthatsz rá, házasság gyerek, de előtte ki akarja próbálni, milyen egy igazi csődörrel.
nov. 26. 18:29
Ha össze akarna jönni veled lenne.
Lelkiszemetesnek vagy ilyeneknek tart csak.
nov. 26. 18:30
Én 1x mondtam ilyet, amikor kisebb válságban voltam munka tekintetében, mert egy teljesen más terület kezdett vonzani + fővárosból vidékre terveztem leköltözni. Valóban "kerestem magamat" sok-sok változással, de ami a lényeg: én hátrahagytam az akkori páromat, tehát nálam nem volt olyan blabla, hogy majd újrakezdjük, egyértelmű szakítás volt. És ha semmi más nem lett volna rendben, de a páromat tiszta szívből szerettem volna, akkor eszem ágában sem lett volna őt kizárni abból, hogy keressem az utamat, ebben a jelenléte csak segített volna, ő lett volna a biztos pont. Olyat meg, hogy várjon rám, mert most pont olyan kedvem van, véletlenül sem mondanék olyannak, akit szeretek. Akkor vele lennék. Úgyhogy nálam ez a mondat egyértelmű nemet jelent és ha másodszor is használnám, akkor is csak ilyen végleges nem kontextusban.
nov. 26. 18:36
Ha most - miközben nem találja magát - úgy gondolja, hogy talán majd hozzád akar visszatérni, akkor sanszos, hogy mikor megtalálja magát, rájön, hogy egyáltalán nem is akar veled lenni. Ezért nem lehet időt mondani. Ha változni akar az ember és ezért elvonul, akkor nem a régi párja ölébe akar utána visszaülni. Ez a ’hirtelen belengetem, hogy majd talán egyszer’ jelentheti azt is, hogy tényleg les rád valaki és nem akarja, hogy rád startoljon (vki írta is). Illetve 5 év után pár hónapig külön, az ember visszatérne a megszokottba, bepánikol, hogy még mindig jobb a régivel veszekedve, mint egyedül, szebbnek látja a langyost (azért valljuk be ez az „egy a jobb exeim közül” nem egy szerelmi vallomás). Úgyhogy én is a sohára szavazok.
nov. 26. 19:02
Ez hitegetés, de ne hidd el kérdező. Akkor jó leszel neki majd ha nem lesz más.
nov. 26. 19:05
én meg tudod min nevetek jót kérdező? hogy te annyira vagy felnőtt elme, hogy szerinted egy ember pár hét alatt találja meg önmagát!!!!
nov. 26. 20:16
Kapcsolódó kérdések: