Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt barátnőm össze akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm össze akar jönni velem újra, de előbb meg akarja találni saját magát és ezért időt kért, szerintetek ez mennyi időt jelenthet?

Figyelt kérdés
Elkötelezett vagyok az újrakezdés mellett, felesleges írni, hogy nincs értelme. Egy a jobb exeim közül.

nov. 26. 16:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
#8 Detektív nem, csak nő vagyok és pontosan ismerem ezt a mechanizmust. Sajnálni szoktam a fiúkat akikkel szórakoznak. :D
nov. 26. 16:52
 12/34 A kérdező kommentje:
bármi lehetséges
nov. 26. 16:53
 13/34 anonim ***** válasza:
10 Mit nem hiszel?
nov. 26. 16:54
 14/34 anonim ***** válasza:
Oemdzsii
nov. 26. 17:04
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem totálisan hülyének néz, mert akkor nem fogalmazna ilyen ködösen.
nov. 26. 17:06
 16/34 anonim ***** válasza:
71%
Szóval ő vígan éli addig is az életét, te meg várj rá? Ennyire nem lehetsz balek. Ennyi erővel éld te is vígan az életed, nyugodtan szexelj addig másokkal, majd ha az idő is úgy akarja, akkor egyszer újra összejöttök. Bár ha belőlem akarna ilyen dumával hülyét csinálni, nekem már biztos nem kellene.
nov. 26. 17:13
 17/34 A kérdező kommentje:

hát így a kontextus kedvéért, nagyon nehéz időszakunk volt, eltávozott az apukája, távolság volt köztünk stb stb és nagyon megviselt minket 4 hónapja és eltávolodtunk egymástól. Nemrégen elkezdett újra keresni, majd amikor rákérdeztem, mondta hogy még nincs teljesen jól.

Jókat nevetek a kommenteken, akik azt hiszik, mert nők ezért beszélhetnek 3 és fél millió ember nevében beszélhetnek meg hasonló zseniális meglátásokat tesznek.

nov. 26. 17:15
 18/34 A kérdező kommentje:
Bocs, beszélhet 3 és fél milliárd ember nevében*
nov. 26. 17:18
 19/34 A kérdező kommentje:
Lehet én látom rosszul, de azért van különbség sziuáció és szituáció között, mintha az öregeket hallgatnám a kocsmában 3 sör után
nov. 26. 17:19
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Szituáció és szituáció között lehet különbség, de az a mondat, hogy "Meg akarom találni saját magam" ahogy látom itt a nők többségének ismerős, hogy mit jelent.

Nincs valami régi romantikus szál, vagy korábbi ismerős aki rád kacsintott újra? Amely fejleményről ő is tud? Mert ez egy olyan mondat, amikor az embernek eszébe sincs visszatérni, csak még azt is meg akarja akadályozni, hogy az exének kialakuljon valami.

nov. 26. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!