Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tudja elhagyni a kisfiát, a feleségével válnak, de a kisfia miatt nem tud eljönni. Vannak könyvek ebben a témában?
Most ezt nem értem. Válófélben vannak, és ha elváltak, akkor is ott akar maradni és velük élni? Ha ez így van, minek a válás? Mit szól ehhez a (még) feleség?
Biztos, hogy tényleg válnak ők, és nem csak neked mondogatja ezt, azaz valójában csak hiteget?
Mikor mi váltunk, nálunk az volt a legelső lépés, hogy elköltöztem. A válás hivatalos kimondása innentől csak papírforma. Mondjuk én ismerkedni is csak az után kezdtem, hogy szétmentünk.
De hát kinek mi.
Millió példa van rá, könyvek és filmek - meg az élet.
Végtelenül banális, közhelyes, közönséges kis történet a félrelépő családapáról.
Még nem vált el, gyereke van, felesége - és veled képzeli az életét (de a gyerekétől nem tud elszakadni).... aha... hány éves vagy, királylány?!
Soha nem fog elválni.
Amikor kiderült, hogy felesége, gyereke van, abban a pillanatban szakítani kellett volna vele - ha folytattad, nincs miben reménykedned.
Aki nős, családos férfival kezd, és a válásban reménykedik - a létező legbutábbat teszi. Ráadásul erkölcstelen is.
A párod, a szerelmed. Te várj rá 20 évig, ő meg nem tud jönni.
Kár.
Nyugi, nem válnak ők, dehogyis :D, csak hülyít téged.
Na, ennyire éri meg családos emberrel k.féltetni magad, örök második leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!