Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tenyleg tabu egy parkapcsolatban a masik fel munkahelye?
A baratnom.szerint a munkahelye legyen tabu es legyen magan szfera es elhatarolodas a munkaja es mi kozottunk.
Azt mondja hogy "bezarom ot" mert erdeklodom meg kerdezoskodok a munkahelyerol stb.
Ezen felul szoktam kerdezni mit csinal, haza e ert, megy e ma valahova...vagy mit csinal ma stb ilyen alap dolgok.
Akire o azt mondja hogy tul melyen vagyok benne...es hogy beszamoloval tartozik es hogy nincs hatara a "magan eletenek"
En azt vallom egy egeszseges parkapcsolatban nincs tabu semmirol semmilyen teren!
Valoban lattok benne realitast es csak en gondolom tul?
Normalis valaszokat szeretnek.
25/L-F
Utana kerdeztem a fonokenek is ki az..mi az milyen ember stb.
Hogy kerult oda stb (kb 3 honapja)
Erre is azt mondta hogy nem normalis dolog..
Mondtam neki hogy nem befolyasol semmiben sem es stb csak utana erdeklodtem es ennyi.
Szerinte nem nornalis.
Es kerdeztem esetleg fel e hogy kiderul valami, vagy titkol e valamit azt mondta nem.
Kb 1,5 eve egyutt.
Szerintetek?
De egyebkent beszel a munkahelyi dolgokrol...a vitakrol a balfaszsagokrol vagy hogy mintortent a napjaba.
Mar gyerekes apukak es anyukak vagyunk de kozos.
Azzal ervel hogy sok neki es tomorek a mindennapjai es legalabb a munkahelyere nem vigyem be ezt az egesz parkapcsolatosdit.
+ nem is akarja hogy kozvetlen a munkahelye elott tegyem ki hanem kiszall a sarkon stb..de nem reg ota hanem kb miota van az uj fonoke akit elotte nem ismert.
Kerdezem hogy miert..es azt mondja mert nem akarja hogy beszeljenek rola es basztassak vele
Pont, hogy nem.
Egy párkapcsolatnak pont, hogy az őszinteség, nyitottság, és bizalom az alapja. Ez szöges ellentétben van azzal, hogy még egy tök hétköznapi dologról is titkolózik. Nekem ez eléggé kizáró ok lenne.
Mondjuk a leírásod alapján barátnődnek egyébként is van valami kattanása...
"Szerinte nem nornalis"
Te pedig mondd meg neki, hogy a nem normális dolog az, hogy ő olyasmiről titkolózik a párja (?) előtt, amit bárki más egy sima havernak is elmond.
Az ő viselkedése a nem normális. De szerintem ez tök egyértelmű. Az okát persze nem tudom, lehet, hogy valamit nagyon titkol, de lehet, hogy egyszerűen csak éretlen, alkalamtlan kapcsoaltra. Akárhogy is: én hamar befejezném vele a párkapcsolatosdit, már csak azért is, mert ez így nem párkapcsoalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!