Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők elsősorban! Számotokra mit jelent az, mik a red flag-ek, hogy egy férfi birtokolni akar vagy valóban szerelmes?
Nem. Nem így van. Viszont ha tiltod, akkor is megteszi ha nem akarod mert van saját véleménye. Igaz? Igaz. Az, hogy kiben, hogy alakul ki az, hogy erősen tud kötődni annak nem erőszakkal kellene történnie hanem a saját valasztásának kellene lennie. Sok férfi azt gondolja, hogy megteheti, mert férfi. Nem így van, de azt meg a nők gondolják így. A pasasok meg a legtöbb nyomorult ismerősüket utánozzák akik megteszik. Ez ördögögi körré tud válni.
A nők olyanra vágynak aki màs mint a többi nyamvadt pasi aki, csal, hazudik és olyannal bünete ami a nőt megalázza.
Így van.
Itt szerintem a kulcsszó a bizalom.
Ha erre nem képes egy férfi, akkor csinálja ezeket. Nem normális lesz.
Ami nekem ilyen szempontból red flag:
- ha nekiáll olyanokat mondani, hogy mit enged meg nekem és mit nem... még akkor, is ha jó szándékú alapvetően (pl. egyik exem elkezdte, hogy egyedül "nem enged haza", amikor még nem éltünk együtt, aug. 20-át együtt töltöttük is menni akartam haza, mert hogy veszélyes szte akkor egyedül nőként este hazamenni... de ez nekem nem volt szimpatikus... más, ha felajánlja, hogy aludjak ott vagy hazakísér, de ez a "nem engedlek haza" duma nagyon basáskodó és birtoklásmániás)
- ha nem akarja engedni és azt hiszi, van beleszólása abba, hogy milyen ruhát veszek fel (egyetlen kivétel nekem az, ha nem alkalomhoz illő lenne a szett és kulturáltan megmondaná), kivel találkozom, hova megyek, mit csinálok, milyen a hajam... nem azt mondom utóbbinál, hogy tetszenie kell neki és nyilván egy változtatásnál benne van a pakliban, hogy úgy már nem vonzódik hozzám, de azért a "nekem hosszabb hajjal jobban tetszel" meg "az addig nem vágatod le a hajad, amíg az én nőm vagy" hozzáállás között van különbség
"mik a red flag meg jellemzoi az ilyen kezdeti es a mar meglevo- es atalakulo kapcsolatokban"
Ezt így nehéz megmondani. Érzed, hogy valami nem stimmel... Kellemetlen számodra. Nem jó neked, amiket csinál vagy mond neked.
Amúgy szerintem az önismeret/önbizalom itt az egyetlen olyan dolog, ami tényleg segíthet neked, különben úgyis jön a mentegetés a pasi tetteire, és még vígan el lehet ilyen kapcsolatban tölteni hónapokat, éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!