Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnál a barátnődből ha?
Elmondta az orvos neki hogy jobban figyeljen az étkezésre, több zöldséget egyen és a tartalmas ebéd meglegyen.
Ez egy hete volt, azóta se főzött semmit. Várom hogy mikor kezdi beépíteni a mindennapjaiba.
Tegnap megkérdeztem hogy, mit fogsz enni holnap és vállát vonta..
Együtt éltek?
Te mit szoktál főzni?
Ugye nem azért "aggódsz a barátnődért", hogy mit főz majd, mert te sem szoktál soha?
Ha szeretnéd, te is főzhetnél neki.
Nincs az sehol leírva, hogy férfi nem főzhet.Ha a nők ennyitől kiábrándulnának, már kihalt volna az emberiség.
Nem dolgozik, otthon van? Csak ebből az "ebédet kéne főznie" szövegből kiindulva. De szerintem csak trollkodsz.
Manapság már mindenféle diétához, érzékenységhez, allergiához, vagy csak szimplán bolondériához lehet találni éttermet, kifőzdét, házhoz szállítást. Tehát mi közöd hozzá hogy főz-e vagy sem és mit eszik?
Van egy olyan érzésem, hogy ez egy újabb "bótosgyerekes" kérdék.
Már baromira kezdesz unalmas lenni barátom. Ha ennyira xar a nőd (szerinted), mi a lófaxért nem szakítasz már vele évek óta?
Akkor is oda tud figyelni jobban az étkezésre, ha nem főz. Ha eddig se tette, így ismerted meg, akkor ez nem kéne, hogy ez most legyen kiábrándító. Ha meg eddig is zavart, akkor minek jöttél össze vele?
Ha meg csak az egészségéért aggódsz, akkor akár segíthetnél is neki, kereshetnétek közösen a mostaninál megfelelőbb ételeket. Nem olyan könnyű a rossz szokásokat megváltoztatni, van akinek kell ehhez egy kis segítség és támogatás.
Bótos gyerek, te már évekkel ezelőtt kiábrándultál belőle, ő soha nem is főzött, és évek óta nem figyel az egészségére. De hát neked csak ez jut.
Egyszer találná meg a kérdéseid a gyakorin, ő is kiábrándulna.
Jó ez nektek, addig is békén hagyjátok a többieket.
Én előbb megpróbálnék.segíteni azért neki. Egy életmódváltás az nagyon nehéz dolog.
Azt viszont én se fogadnám el egy idő után, ha belexrik az orvosi utasításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!