Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk? Helyre szeretnénk hozni.
Tehát megcsalt téged szextinggel, de rád féltékeny az exek miatt? Mégis mit akarsz helyrehozni azon, hogy hűtlen volt hozzád? Nem lehet. Csak szenvedni fogsz mellette még jobban ha vele maradsz.
nov. 8. 14:24
Most kukázd, amíg nem csal meg és nem kezd uralkodni feletted.
nov. 8. 14:27
Tudjátok, hogy helyrehozható, de nem tudjátok hogyan lehetne. Király. Kérdező te melyik bolygóról származol? Vagy esetleg a diliházból engedted ki? Akár múlt életedben lábtörlő voltál és még a hatása alatt vagy? Lol, hűtlen hozzád azóta is, akivel lehet megcsal és magából indul ki. Ahhoz tartja magát, hogy neki lehet félreb@szni mert "férfi", de neked qss van és inkább összever, bezár a jövőben mint engedné a nyitott kapcsolatot. Szedd össze valahogy az önbecsülésed, legyen eszed és dobd ki a mihaszna férget! Ne pazarolja rá még egy napot se tovább.
nov. 8. 14:35
Fontos a bizalom és a tisztelet egymás iránt, ha ezek közül egyik sincs meg, akkor nincs meg az alap egy kapcsolathoz.
Mindkét félnek éreznie kellene, hogy megbizhat a másikban 100% kérdések nélkül, ha ez inog, arra nem lehet épitkezni, ezek alap dolgok, és ha ezektől eltekintünk akkor keserves kapcsolat alakulhat ki, szilárd megbizhatóságnak kellene lenni és bizalomnak az elején.
nov. 8. 14:35
Szóval mivel tud a múlt kapcsolataidról azért más nővel szexchatel, maszturbál. Vagyis te vagy a hibás mert voltak előtte partnereid és nem ő bár megkérdezte ő maga a múltad és neki szintén vannak volt partnerei. Egyáltalán nem bízik meg benned, ne becsül meg téged. Mérgező párkapcsolatban vagy ami fajulhat bántalmazásba valóban fizikailag és már verbálisan bántalmaz téged mert rád fogja a saját kisebbségi komplexusait és hűtlenkedéseit. Nem lehet helyreálítani ezt a toxikus viszonyt. Menekülj.
nov. 8. 14:48
Pár honapos kapcsolatban gondok? meg dolgozni rajta, meg helyrehozni?
Màr hamvában holt az egész.
nov. 8. 18:14
7/7 anonim válasza:
Mindenki ócsárolja a másikat de , senki nem tudja hogy mi történt.
A kérdező már az elején bizalmatlan volt.
Én értem hogy a faszi is egy paraszt volt mert ezt meg tette de ha bizalmatlanság volt már a hölgyben is holott az elején oka sem volt. Hogy derült ki ez a dolog ?
Azért elég fontos kérdések elmaradtak.
Tudom most meg fognak kövezni.
Szerintem is egy paraszt volt a faszi, de nem lehet hogy megbánta?
nov. 14. 08:37
Kapcsolódó kérdések: