Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm bevallotta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bevallotta, hogy még mindig vannak érzései az exe iránt, és azt, hogy eredetileg azért jött össze velem, mert féltékennyé akarta tenni. Én ennek ellenére szeretem a barátnőmet. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az exe az egyik haverom. Ők két éve úgy szakítottak, hogy a haverom megcsalta, sőt , viszonya volt mással, lebukott, veszekedtek, elcsattant egy pofon(a haverom ütött), majd a srác lelépett a másik lánnyal.

Kb a szakításuk után egy hónappal kezdünk jobban ismerkedni. Ő írt rám először. Nagyon gyorsan történt minden, randizgattunk, összejöttünk, kb másfél hónapon belül összeköltöztünk. Minden tök jól működött.

Viszont a barátnőm tegnap leültetett őszintén beszélgetni. És hát elmondta, hogy ő még mindig nincs túl a szakításukon, ami két éve volt, sokat gondol az exére, arra a kapcsolatra, még érez valamit iránta. Ráadásul bevallotta, hogy eleinte azért kezdett velem, mert féltékennyé akarta tenni a srácot, 3-4 hónapig A KAPCSOLATUNK ELEJÉN nem is szerett romantikus értelemben, csak közben megszeretett, velem akar lenni. Azt mondta, hogy nem akar szakítani, csak úgy gondolta, hogy jogom van tudni erről.

Lehet az a baj, hogy nagyon új nekem ez az infó, de nem tudok úgy nézni rá, mint előtte. Rosszul esik, hogy eredetileg csak hülyített. Konkrétan, ha akkor úgy alakul, ahogy szerette volna, akkor hipp-hopp visszamegy az exéhez (aki megcsalta, meg megütötte), engem meg otthagy a francba, miközben oda-vissza vagyok érte. Konkrétan megjátszotta magát a legeslegelején... Én meg végig úgy éreztem, hogy ő is szeret, ehhez képest hónapokig ez csak hazugság volt a részéről. Nem tudom mit tegyek.

Kértem tőle, hogy kicsit otthon kerüljük egymást, ezt át kell gondolnom, alszok másik szobában is addig. Viszont ő így még többet próbál kedveskedni, mint egyébként. Ma is arra keltem, hogy csinált reggelit, kedvesen ébresztget, konkrétan kinyomta az ébresztőm, hogy ő tudjon ébreszteni. Így egyszerűen nem tudom átgondolni.

De tényleg távolságot tartunk, akkor meg csak ő jár a fejemben, meg az, hogy mennyire szeretem, és egyszerűen nem tudnám azt mondani, hogy akkor ez ennyi volt, vége.

ma 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem őszinte hozzád, de nyilván azért mert pasi nélkül nem akar maradni. Ha az ex nem is vágja kutyába majd fogja más. Az ilyen típusú nőcske nem fog melletted megmaradni. Jó vagy egy ideig aztán lecserél. Reménykedj majd felébreszt téged a "barátnőd".
ma 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet a mai napig dugja az exe😅
ma 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
29%
Óvatosan a pin@nyalással mert nem tudhatod ki verte teli előtte xdxd
ma 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!