Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelekből gondolhatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből gondolhatom, hogy a párom egy bizonyos pultoslány miatt jár egy helyre?

Figyelt kérdés

Nem gondolom, hogy megcsal, mármint hogy lefekszik valakivel. De furcsa érzésem van, pedig nem vagyok féltékeny típus.

Erre a helyre korábban is járt, de nem ennyit.

nov. 6. 22:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Viszonyuk még szerintem nincs, de nem kell nagy fantázia ahhoz hogy egyértelmű tudd, mi a francnak kell napi 2x beugrani oda egy üdítőre. A kérdés inkább az, hogy te ezt miért tűröd el? Tiltani semmit nem lehet, de akkor legyen benne gerinc és csinálja szingliként. Segíts neki ebben, add ki az útját aztán ülhet ott reggeltől estig.
nov. 7. 12:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahh így már érhető, hát valahogy ezt ki kell deríteni. Nem tudsz bekuldeni valakit esetleg kemkedjen egy kicsit? Vagy kérdezz ra figyeld a reakciojat hogy kiakad? Ha igen akkor elég gyanús
nov. 7. 12:59
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, ő a férjem. Ilyenkor ennyi idősen már nem olyan egyszerű csak úgy lelépni. Ház, anyagiak, gyerekek stb. Meg ő jó ember, sose adott rá okot, hogy féltékenykedjek. Most sem voltam igazából biztos magamban, csak olyan furcsa érzésem van mégis. Olyan mintha hirtelen kivirult volna.
nov. 7. 13:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam volna hogy házasok vagytok gyerekekkel, ez a viselkedés fiatal srácra vall és nem egy családapára. Ezesetben mondd meg neki, hogy lesz szíves befejezni ezt az egészet és ha ennyire nem tudja hova tenni a szabadidejét hogy kávézóba járogat, akkor lesz szíves az otthoni feladatokból jobban kivenni a részét.
nov. 7. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
A pasik szeretik azt hinni, hogy bejönnek a pultos "lánynak", csak hallaniuk kéne hogyan beszélnek róluk a hátuk mögött a kollégákkal, egyből kijózanodnának! 🤣
nov. 7. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Menj el vele, hogy megmutasd magad a pultos "lánynak", lássa, hogy van felesége az embernek.

Amúgy szerinted miért pont a te embered kellene a pultos lánynak, vagy bárkinek?

nov. 7. 15:16
 17/21 A kérdező kommentje:

Házimunkákban kiveszi a részét, nem mondhatom, hogy nem. Például a legtöbbször ő főz.

Láttam már a lányt egyszer… nem tudom, hogy neki tényleg kellene-e a férjem. Inkább attól tartok, hogy a férjemnek kellene.

nov. 7. 15:56
 18/21 anonim ***** válasza:
81%

Azt értsd meg, hogy a pultos lány sok férfinek kellene.

De egyik se kapja meg. A férjed se.

nov. 7. 16:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden a pultos lànytól függ.

Abban a pillanatban, ahogy a szimpàtia kölcsönössé vàlik,vége...

nov. 7. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
Privátban írd már meg hol ez a kocsma, elmegyek, megnézem a nyuszit!
nov. 7. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!