Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelekből gondolhatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből gondolhatom, hogy a párom egy bizonyos pultoslány miatt jár egy helyre?

Figyelt kérdés

Nem gondolom, hogy megcsal, mármint hogy lefekszik valakivel. De furcsa érzésem van, pedig nem vagyok féltékeny típus.

Erre a helyre korábban is járt, de nem ennyit.

nov. 6. 22:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha majd a pultos lányt látod a mobilja háttérképén akkor kezdhetsz gyanakodni.
nov. 7. 05:04
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha hanyagol téged, kimaradozik akkor oda jár, vagy máshová csaj(ok) miatt.
nov. 7. 08:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj be, rendelj egy kávét és várd meg a csávódat.
nov. 7. 09:03
 4/21 anonim ***** válasza:
15%

"pedig nem vagyok féltékeny típus" 🤣

De, az vagy.

nov. 7. 09:03
 5/21 anonim ***** válasza:
48%
Ha megbízol vele, szívesen bemegyek udvarolni a pultos csajnak és kiderítem!
nov. 7. 09:39
 6/21 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán honnan jött neked ez a gondolat? Kivel megy el? Vagy miből hoztad ezt össze ? Többet kene tudni
nov. 7. 09:42
 7/21 anonim ***** válasza:
69%

Minden csinos pultosnőnek ezer pasas udvarol, akikre vissza is mosolyog, ne adj'isten még enyhén flörtöl is velük, mert akkor kap borravalót.

Attól még ő is ember és élhet monogám párkapcsolatban.

nov. 7. 09:44
 8/21 anonim ***** válasza:
Vótmá ilyen kérdés, keresd vissza!
nov. 7. 09:44
 9/21 A kérdező kommentje:
Többször is elszalad oda egy délután meg este. Nem hosszú órákra, hanem több kis időre. Csak egy üdítőre/kávéra beugrottam, mindig ezt mondja. Mintha be lenne kicsit zsongva, szórakozott, sokszor elbambul. Kenyérért elküldtem, szinte felpattant és rohant örömmel, aztán utólag kiderült, hogy ott is volt. Voltunk ott nemrég együtt egy pillanatra, és furcsa volt ahogy egymásra néztek, szinte cinkosan.
nov. 7. 11:40
 10/21 anonim ***** válasza:
24%

Ez most a férjed, vagy a barátod?

Kérdezd meg tőle, hogy kell-e félned, hogy elhagy, illetve hogy lecserélne-e arra a csajra.

Amúgy meg járj oda te is, legyetek barik a csajjal.

Meg javasold neki féltékenykedés helyett, hogy vigyen téged is, úgy innál egy jó kávét és olyan finom volt, amit az a szőke lány csinált.

Szóval ne görcsölj, legyél inkább ravaszabb!

nov. 7. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!