Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik rám, mert mindig úgy "kell" öltöznie, kinéznie, ahogy én mondom. Hogy értessem meg vele, hogy nincs igaza a kérdésben?
Nem szoktam neki parancsolgatni, meg ilyenek. Szimplán az van, hogy ő kikéri a véleményem, válaszolok, vagy csak szimplán javasolok valamit, aztán ő hallgat rám.
Neki pl nincsen túl sok barátnője, többnyire ha ruhákat vásárol, akkor én megyek vele. Nekem ez nem gond, szívesen megyek. Na ilyenkor van az, hogy felpróbál valamit, amit ő választott, kikéri a véleményem, hogy melyik áll jobban neki, vagy néha random megkérdezem, hogy xy ruhát nem akarja-e felpróbálni. És akkor általában mindig az történik, hogy végül azokat választja, amit én javasoltam neki, vagy amire azt mondtam, hogy jobb, mint a másik.
Vagy ha megyünk valahová, megkérdezi, hogy mit vegyen fel két valami közül, akkor végül azt választja, amit mondtam.
De ha körmöshöz megy, akkor előtte kikéri a véleményem.
És még sorolhatnám.
Most viszont random kiakadt, hogy ő nem is tudja, hogy mikor volt olyan, hogy magától döntött, amióta együtt vagyunk, csak olyan cuccai vannak, amit tőlem kapott, mint meglepetés, vagy olyan, amit "leokéztam", és hogy ÉN ezzel szabályozom a kinézetét. Pedig ez szerintem nem igaz. Ha kérdez válaszolok, néha javasolok valamit csak úgy, de az ég világon semmi nem történne, ha nem hallgatna rám. Amúgy sem lennénk együtt, ha a saját kis stílusa nem tetszene, biztos nem fáradnék azzal, hogy átalakítsam....
#3 ???
Már ott bukik a teória, hogy nem képzeletbeli a barátnőm, meg nem erőltetek semmit.
Mellesleg annyira nem igazán tudod valakinek a stílusát megváltoztatni azzal, hogy MAGÁNAK kiválaszt mondjuk kettő ruhát, ami tetszik neki, és ha megkérdez, hogy melyik legyen, akkor ráböksz az egyikre.
De egyébként meg szoktam figyelni, hogy miket szeret hordani a barátnőm. Eszem ágában sincs prostinak öltöztetni....
"Hogy értessem meg vele, hogy nincs igaza a kérdésben?"
Nem tudod mert neki könnyebb abba ringatnia magát, hogy te vagy a hibás mint belátnia, hogy ő az.
Azt tegyük hozzá hogyha sikerülne is megértetni az igazsággal bármi más dolog, probléma közbejön újra és újra te rád fogja hárítani.
Természetesen te döntesz, húzhatod az értékes időd és energiád mellette, de majd szembesülni fogsz azzal, hogy igazam van. Az olyan típusú emberek mint ők nem akarják látni a realitást és mindig keresnek bűnbakot ahelyett, hogy elismernék, hogy ők a bűnösök (legalább részben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!