Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú és lány közötti barátság szerintetek?
Nem...nem létezik. Előbb utóbb az egyik mindig többet akar.
Más dolog felnőtt korban, mikor mindkettőnek családja van, összejárni, olyankor igen létezhet barátság...tinikorban és szingliként nem.
felnőttkorban igen
tinikorban nem....sok fiú "barátom" van és tudom hogy van olyan amelyik iránt többet érzek vagy ő irántam
mindig így van...
ismeretlen --> ismerős --> haver --> barát --> szerelmes leszel belé --> és a pasid/barátod/fiúd
tehát nem nagyon...://
Mi ez a kijelentés h nincs?:)
19éves lány vagyok, 5éve ismertem meg a legjobb fiú barátomat (21)! Mindig számíthatunk egymásra olyan mintha a testvérem lenne. Sokszor hallgattuk már végig mi is h jajj mikor jövünk már össze, de egyszerűen egy szájrapuszi is visszataszító lenne mindkettőnk számára. Nem azért mert rondák vagyunk, hanem mert a tesómmal se szívesen smárolnék:).
Nekem 2 neki 3éves kapcsolata van és boldogok vagyunk. Mindkettőnk partnere felfogta h milyen fontosak vagyunk egymásnak, de nem kell h "veszélyben érezzék magukat" emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!