Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek helyes erre kérnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyes erre kérnem?

Figyelt kérdés
Év elején megszűnt az albérletünk, ezért elhatároztuk, hogy haza költözünk a szüleinkhez, hogy legyen legyen önerőnk saját házra.Ez idő alatt én 1M ot sporoltam míg ő semmit ( mind a ketten 25 év alattiak vagyunk.) Most arra kértem vegyük fel a babavárót vagy esetleg ezt a munkás hitelt amit javasolnak, mivel olcsóbb és könnyebb lenne visszont ez nem tetszik neki.Én meg nem érzem helyesnek az egész pénzemet bele ölni úgy, hogy ő nem sporolt semmit.6 éve vagyunk amúgy együtt.Jogos a kiakadásom? Kérhetek tőle ilyet?
nov. 3. 20:40
A kérdező szavazást indított:
Hitel
Kapcsolat
Ház vásárlás
6 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tessék? A partnered nem akar veled babát, talán még házat se, csak kényelemből van veled. Egy ilyen emberrel te miért akarsz babavárót, vagy bármilyen hitelt? Így képzeled el az életed, hogy sz--rik bele?? Aztán majd jössz te 5 év múlva ide nyavajogni, hogy mennyire megbántad a házasságot mert a gyereket mert semmiben nem segít a párod! Vedd már le a szemellenzőt!
nov. 3. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
váo, ezt nevezem párkapcsolatnak!! nem csak a meg spórolt pénzedet ölnéd bele de ha vennétek fel hitelt azt is egyedül fizetnéd! a leírtak alapján olyan jó kis párod van! de hajrá!
nov. 3. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Nincs albi, kozos lakas, hazassag, alig dolgoztatok meg es maris gyereket vallalnatok?

Nagyon rossz vege lesz ennek.

nov. 3. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Ha mind a ketten 25 alattiak vagytok, akkor végképp ne csináljatok gyereket még. Így, 0 megtakarításra és 0 egyetértésre meg főleg nem.

Kérni arra kéred amire akarod. Ha nem tudott spórolni, akkor szerinted a 4 millát hány másodperc alatt veri el hülyeségekre?

nov. 3. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Babaváró, munkáshitel? Egy ilyen emberrel? Szerinted azt ki fogja majd fizetni? Igen, te! Es ha nem birod hogy minden kifolyik a markából, es otthagyod, akkor a munkashitel nem tudom hogy van, de a babavarot nem 11 millat fizetsz vissza, hanem a végere vagy harmincart.

Szerintem kösd le, vagy fektesd valutába, aranyba, akármibe az 1 milládat, neki ha eddig nem mondtad hogy van, akkor ezután se tedd.

nov. 3. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező búcsúzz el a párodtól. Azért nem akar veled babavárót, mert nem akar veled gyereket. Hitelt szintén. Te csak időtöltés vagy, amíg nem talál valakit, aki érdekli.
nov. 3. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Annyira jó mikor dobálóztok itt az ilyen olyan hitelekkel miközben még kb gyerekek vagytok. Hiába is dolgoztok még 25 alattiak vagytok fogalmatok sincs arról hogy milyen nehéz egy hitelt fizetni. Bele sem gondoltok a mi lesz ha dolgokba. Szerinted hányan buktak bele ebbe a babaváróba? És még nagyon sokan bele fognak a munkáshitelbe is. De persze nyakra főre veszik felfele mert a kis fizetéséből nem boldogulnak csak akkor kérdezem én ha tönkre megy a házasságod mert bizony manapság a többsége tönkre megy akkor fogod tudni fizetni a hiteleket? Ha nem lesz munkád akármilyen okból kifolyólag? Meg még ezer ilyen dolgot lehetne felsorolni. Jó hogy a nyomorék kormány kitalálja ezeket de csak azt látni hogy az ilyen hitelek többségét fiatalok veszik fel aztán jönnek sorra ezek a kérdések ide hogy felvettem a csokot a babavárót meg most már lesz munkáshitel is de el akarok válni mit egyek? Abszolút nem gondoljátok ezt át mert úgy vagy vele most adómentesen jól keresel de jó lenne a jövőre is gondolkozni.
nov. 4. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es te is írtad, válni akarnak. A babaváróba azok buktak bele, akik válnak, tehát a kapcsolatuk nem volt stabil. Akik csak a pénzért házasodnak, azok jó eséllyel valóban bedőlnek. Ezért is írtam, hogy dobja a párját a kérdező, mert nem gondol vele a párja tartós kapcsolatot.
nov. 4. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

8

Az emberek többsége manapság sajnos amúgy is a pénz miatt házasodik hogy hitelt tudjon felvenni és legyen saját háza.

nov. 4. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha spórolni nem tud a párod, majd a hitelt fogja fizetni szerinted?

Majd fizetheted egyedül meg veheted a pelenkát stb. Ő meg elszórja a pénzt. Eszed legyen, míg nem késő te lány!!

nov. 4. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!