Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elég ok arra hogy elhagyjam?
Sziasztok!
Férjemmel 2 éve vagyunk házasok van egy.2 éves kislanyunk. A házasságunk nagyon rossz. Mar régen is irogatott a férjem a közösségi oldalakon más nőknek gondolom nem kell részletezni milyen jellegűek voltak az üzenetek.. sajnos most is rajotttem hogy megint csinálja holott megmondtam neki ha mégegyszer kiderül elhagyom és nem fog meg a gyermekkel. A házas életünk is egy nagy nulla sajnos 1 hónapban max 1x hozzam nyúl amit megelégeltem és mar nekem sincs kedvem hozza. Úgy gondolom most jött el a pont hogy elhqgyjam csak a gyermeket sajnálom. Anyagiakkal nem lenne probléma mert dolgozom albérletbe tudnánk elmenni a kislánnyal. Bevallom nagyon felek az egésztől de nem szeretnék igy élni.
Anonim
Igen sajnos teljeeen igazad van. Pedig adok magamra a gyermek mellett is de talán neki semmi nem
lenne elég.. soha nem változik meg.
Ha anyagilag meg tudod oldani az egyedüllétet, akkor igen, elég okod van arra, hogy elhagyd. Gyerektartást úgyis köteles majd fizetni neked.
Ne maradj egy ilyen férfi mellett aki állandóan kikacsintgat, gondolom még fiatal vagy egy ennyi idős gyerekkel, bőven tudsz majd magadnak normális férfit találni a jövőben, ha úgy kívánod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!