Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
Szerintem a mai magyar társadalomban ezt a hozzáállást nem kell bemutatnom, hisz a gazdasági helyzet kihozza az emberből. Melyiket választanátok? Vagy ti hogy oldottatok meg egy ilyen problémát?
Fél éves a gyermekünk és a férjem állandóan dolgozik, hogy meg legyen mindenünk. Állandóan alatt a hétvégét is értem. Felvetettem, hogy visszamennék dolgozni, de szerinte még ne, legyek a kicsivel együtt. Segítségem nem igen van, csak magunkra számíthatunk.
Egyedüllét a gyermekkel, de minden meglegyen
Vagy boldog családi lét szegényes körülmények között.
Hogy bírod a mindennapokat?
"szerinte még ne, legyek a kicsivel együtt" Ezzel már döntött is a jövőtökről?
Te vetetted fel, tehát szerinted jobb lenne, ha te is dolgoznál.
Kár lenne az anyagiak miatt elveszítenetek egymást.
6
A minden meglegyen valószínűleg egy normális, polgári életet jelent ebben az esetben. Alig hiszem, hogy a harmadik idei egyiptomi út kedvéért gürizik a férj.
Fél évesen még nagyon pici, szüksége van az anyukájára. Keresd a kisgyermekesek társaságát, hogy ne érezd magad egyedül.
A férjed meg dolgozzon kevesebbet, legalább vasárnaponként legyen otthon mindenképpen.
Nem kell mindennek meglennie, ki fog égni a férjed, vagy már ki is égett.
Mi nem vagyunk ilyen szituációban, előre gondolkodtunk, hogy egyikünknek se kelljen 7ből7 napot melóznia, és a feleségemnek ne kelljen fél éves gyereket bölcsibe adnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!