Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Szerintem a mai magyar társadalomban ezt a hozzáállást nem kell bemutatnom, hisz a gazdasági helyzet kihozza az emberből. Melyiket választanátok? Vagy ti hogy oldottatok meg egy ilyen problémát?

Fél éves a gyermekünk és a férjem állandóan dolgozik, hogy meg legyen mindenünk. Állandóan alatt a hétvégét is értem. Felvetettem, hogy visszamennék dolgozni, de szerinte még ne, legyek a kicsivel együtt. Segítségem nem igen van, csak magunkra számíthatunk.

Egyedüllét a gyermekkel, de minden meglegyen

Vagy boldog családi lét szegényes körülmények között.

ma 13:10
A kérdező szavazást indított:
Egyedüllét a gyermekkel, de minden meglegyen
boldog családi lét szegényes körülmények között.
7 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Így élek 2 éve
ma 13:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Hogy bírod a mindennapokat?

ma 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az egyedüllétet a gyerekkel? Ez válást jelent?
ma 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"szerinte még ne, legyek a kicsivel együtt" Ezzel már döntött is a jövőtökről?

Te vetetted fel, tehát szerinted jobb lenne, ha te is dolgoznál.

Kár lenne az anyagiak miatt elveszítenetek egymást.

ma 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 nehezen bírom. Az országban még rokonaim sincsenek. Estére teljesen elfáradok. Van, hogy jut erőm olvasni. A legrosszabb, hogy kettesben nem tudunk elmenni sehová. De inkább így mint szegényen.
ma 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Egyedül válás után is lehetnétek, ha elhidegültök egymástól. A boldog családi élet szerintem sokkal fontosabb, mint a "minden meglegyen". Nem lesz meg soha minden. És pénzért nem vehettek boldogságot, együttműködést, kipihent társakat, jó légkört.
ma 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:

6

A minden meglegyen valószínűleg egy normális, polgári életet jelent ebben az esetben. Alig hiszem, hogy a harmadik idei egyiptomi út kedvéért gürizik a férj.

ma 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Fél évesen még nagyon pici, szüksége van az anyukájára. Keresd a kisgyermekesek társaságát, hogy ne érezd magad egyedül.

A férjed meg dolgozzon kevesebbet, legalább vasárnaponként legyen otthon mindenképpen.

ma 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem kell mindennek meglennie, ki fog égni a férjed, vagy már ki is égett.

Mi nem vagyunk ilyen szituációban, előre gondolkodtunk, hogy egyikünknek se kelljen 7ből7 napot melóznia, és a feleségemnek ne kelljen fél éves gyereket bölcsibe adnia.

ma 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!