Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz barát az ilyen ember?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz barát az ilyen ember? Vagy sosem volt az?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategóriába betenni de szerintem itt a helye. Barátságól lenne szó ami vagy 4 éve tart de vége lett.

Szinte mint két testvér olyan voltunk. Szerettük egymást kiálltunk egymásért. Együtt jártunk bulizni, csajozni lógni itt-ott... Éreztem , hogy van valakim akiben bzhatok mindent elmondtam neki magamól és úgy gondoltam bízhatok benne. Minden tavasszal kezdődött mikor nem találkoztunk 1 hónapig mert távol voltam és sok dolgom volt. Télen sokat gyúrtam elég izmos lettem és melóztam is így külsőre megváltoztam kicsit. Ezt meglátta a haverom aki vészemet kapva elkezdett magához méregetni kisebbségi érzete lett mellettem feszült volt met ő nem volt izmos de az akat lenni. Utána szerzett súlyzót elkezdett otthon gyúni majd a suli kondiban de nem bírta abba is hagyta. Úgy éreztem versenyezni akar velem. Mintha egy más ember lett volna régen ilyeneket sosem gondolt volna. Aztán neki volt barátnője nekem meg nem és én segítettem neki keresni de ő nekem már nem sőt az utolja felé már hidegen hagyta az egész csajozós dolog és néha meghívtuk egymást hol én fizettem hol ő de aztán ez is abba maradt... Ő kijelentette, hogy nem költekezik miattam nem kell megadnom persze, de visszafogja magát. Aztán mindig a melóra fogta hogy most nincs kedve kijönni velem aztána sulira, hogy most azért nem ér rá és mindig próbált kihozni a sodromból hogy kapjam fel a vizet és küldjem már el a fenébe. Megtettem és 2 hónapja semmi hír felőle. Igaz barát volt az ilyen aki azóta egy árva szót se kérdez felőlem és a verseny vezérelte irántam hogy jobban kigyúrt legyen és ő legyen a jobb pasi aki minden csajnak kell majd aztán így eldobja a baátságot? Én ha bele gondolok ez nagyon undorító volt tőle...

2010. nov. 5. 00:08
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsi a kimaradt r betűk miatt de szar a klaviatúrám
2010. nov. 5. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan lány vagyok, de engem is eldobott a legjobb barátnöm 1 és fél év nagyon jó barátság után.. Az a legszomorúbb, hogy olyan okból amit egyszerüen csak kitalált, hogy legyen mire fogni... Én nem értem ezt.
2010. nov. 5. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen barátok az olyanok hogy kihasználnak tökre a szívedbe fúrják magukat aztán ha nemkellesz nekik akkor eldobnak!!!!Szerintem ez nagyon durva mármint mocskos dolog!!!
2010. nov. 5. 00:32
 4/9 anonim ***** válasza:
ez senkinek sem a hibája, ez egyszerűen ilyen. amíg ti voltatok a két "nem kigyúrt, szingli srác", addig jól megvoltatok, mondhatni egy szinten voltatok, ezért nem is volt min összeveszni. aztán te szépen elhagytad azt a szintet, és nem hibáztathatod azért, hogy feltámadt benne a versenyszellem, ellenkező esetben benned is feltámadt volna! szerintem ő úgy érezte hogy cserben hagytad, és ezt próbálja tudatalatt visszafizetni. esetleg mikor te kigyúrtad magad, egy nagy nullának érezte magát melletted és ez bántja azóta is. miért nem együtt mentetek el gyúrni? a leírásodból valahogy az jön ki, hogy te leléptél valahová, és kigyúrva jöttél vissza, hirtelen te lettél az álompasi, ő meg a vesztes. most azért hibáztatod, hogy ő nem akarta vállalni ezt a szerepet? az ő helyében te fogadtad volna el, vagy igen?
2010. nov. 5. 01:13
 5/9 A kérdező kommentje:
de neki volt barátnője kapcsolatban élt akkor minek számít neki a gyúrás? azért nem együtt mentünk gyúrni mert lopva akarta magát kigyúrni hogy lepődjek meg majd hogyan halad nélkülem
2010. nov. 5. 01:52
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt már olyan, hogy valakiért tűzbe tettem volna a kezem. Felvettem MSNre és már 3 éve tilt, persze ha véletlenül találkozunk, mindig mondja hogy nincs nete bla bla bla
2010. nov. 5. 03:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Nos az ilyen ember irigy, az is volt. nem vetted észre amikor barátok voltatok, hogy másokra irigykedett? mondjuk hogy valamelyik ismerősötök jobban áll anyagilag, vagy jobban néz ki, vagy jó nője van...?

Ne foglalkozz vele, haverkodj másokkal.

Mellesleg nekem inkább a vékonyabb férfiak tetszenek, nem a kigyúrt fazonok :) Aki túl sokat foglalkozik a külsejével, annak valami baja van. Persze, kell a mozgás, de inkább egy férfi nálam focizni menjen, vagy futni, úszni, de ne az legyen a szempont hogy az izmait növessze.

32/N

2010. nov. 5. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:

,,de neki volt barátnője kapcsolatban élt akkor minek számít neki a gyúrás?"

és? szerinted az a barátnő örökre megmarad? vagy önmagának nem akarhat jobban tetszeni valaki, csak egy csajnak? az eszem megáll, te mennyire önző lehetsz...

2010. nov. 5. 12:02
 9/9 A kérdező kommentje:
még én vagyok az önző? hát köszi, de a barátság nálam nem egy versenyről szól és ez már eléggé annak tűnt akkor nem hiszem hogy én lennék az önző
2010. nov. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!