Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok vagy a szerelem a fontosabb?
Sziasztok!
A problémám a következő: Párommal szétmentünk fel évre, addig a legjobb barátnőmnek hitt ember (családbarátok a férjével és a gyerekeivel együtt) mindent visszamondott neki, amit valaha mondtam neki, de még amit ő mondott, azt is úgy adta elő, mintha én mondtam volna.
Párommal rendeztük a kapcsolatunkat, és megvolt velük az első találkozás ismét. Tudtam mindenről, de készültem arra, hogy kedves leszek, mert páromnak fontosak ők nagyon, gyerekeik keresztszülei. Konkrétan engem ignorált a feleség, és azóta húzza ellenem, mintha én lettem volna bunkó. Azóta (1,5 hete folyamatosan veszekedések vannak itthon.) Holott én ugyanolyan kedves voltam, mint előtte. Nyilván tudja úgy manipulálni az embereket, hogy észre sem veszik. Én is beleestem ebbe a hibába.
Ti mit tennétek a helyemben?
Kinek mi.
Nekem a párom és a barátaim is...de az én barátaim nem keverik a szart.
Itt parodnak kéne elbeszélgetni a nővel.
N 32
Inkább a barátok. Igaz az enyéim nem ilyenek. Bennük meg lehet bízni.
Amúgy nem lehet igazán rangsorolni hogy barátság vagy szerelem. A barátság a szerelemkor háttérbe szorul, de valahogy mégis az a biztosabb. Barátnőim 25 éve a barátnőim, még ez idő alatt majdnem ugyanennyi kapcsolatom volt.
Mikor melyik a fontosabb... de ki itt a barátod? Nekem úgy tűnik egyik se a te barátod.
A kapcsolatnak meg fél éve vége, totál hülyeség az ilyeneket újramelegíteni a mikróban. KUKA!! Még ma....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!