Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elfogadni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni? Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A sztori:

Picit több mint 1 évvel ezelőtt, közelebb kerültünk egymáshoz a lakótársammal. Az elején kizárólag csak szex volt köztünk semmi más, viszont neki ez alatt barátnője volt. Teltek a hónapok, egyre tobb időt töltöttünk együtt, és több lett belőle. Erre az egészre rá pár hónapra, szakított a barátnőjével, majd összejöttünk. A mostani problémám lényege, hogy ők barátok maradtak, és egyszerűen nem tudom elfogadni...Próbáltam, de akárhányszor nála tölt egy hétvégét, nekem az rohadtul fáj. Elmondtam páromnak mit érzek, és gondolok. Azt viszont nem szeretném hogy megszakítsa vele a kapcsolatot, mert ezen a környéken nem igazán vannak barátai.

Szóval nagyon tanácstalan vagyok...

N

okt. 30. 10:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mond amit akar te meg szépen elhiszed. Szerintem bátran kimondhatom hogy ezt a jelenlegi helyzetet az emberek 98%-a nem viselné el....és vagytok ti ilyenek mint te is hogy elviseled és elhiszed a hazugságait. Szerinted komolyan szakított vele ha hétvégéket tölt el nála? Ha egyszer szeretem a páromat nem fogok mással hétvégézi. Az megint más lenne hogy össze futnak egy kávéra és beszélgetnek 1-2 órát de itt nem erről van szó. A véleményem pedig az hogy nem fogja a te kedvedért megszakítani vele a kapcsolatot ha neked ez így megfelel akkor szenvedjél tovább.
okt. 30. 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es. Ugyanezt mondja a másik csajnak is.
okt. 30. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Engedd el kislány.A helyzet még most is ugyanaz.Egyik lyukból a másikba dugja.És lehet vannak még páran képben, akikre szintén csak "barátként" tekint.Nem, nem fogja az orrotokra kötni.Ahhoz túl rafinált és félti a szemétdombját, ahol ő a kakas.🤷
okt. 30. 13:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Csak hogy kerek legyen a sztori, női kapcsolatokról van szó.
okt. 31. 05:50
 15/18 anonim ***** válasza:
És ez változtat bármin is?
okt. 31. 08:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem változtat semmin szerintem sem, viszont párom szerint gyakori a leszbiknél, hogy szakítás után barátok maradnak.
okt. 31. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de mit vártál amikor szerető voltál, hogy majd néz téged amikor a barátnőjét sem nézte? Csak magát nézi.
okt. 31. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem az, hogy a párom minden hétvégét ott tölti, eléggé gyanús. :/
nov. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!