Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elfogadni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni? Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A sztori:

Picit több mint 1 évvel ezelőtt, közelebb kerültünk egymáshoz a lakótársammal. Az elején kizárólag csak szex volt köztünk semmi más, viszont neki ez alatt barátnője volt. Teltek a hónapok, egyre tobb időt töltöttünk együtt, és több lett belőle. Erre az egészre rá pár hónapra, szakított a barátnőjével, majd összejöttünk. A mostani problémám lényege, hogy ők barátok maradtak, és egyszerűen nem tudom elfogadni...Próbáltam, de akárhányszor nála tölt egy hétvégét, nekem az rohadtul fáj. Elmondtam páromnak mit érzek, és gondolok. Azt viszont nem szeretném hogy megszakítsa vele a kapcsolatot, mert ezen a környéken nem igazán vannak barátai.

Szóval nagyon tanácstalan vagyok...

N

okt. 30. 10:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az oké, hogy ő veled csalja a barátnőjét, de az már nem oké, hogy ő vele csal meg téged.

Értem.

okt. 30. 10:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen amiatt, hogy nem bízol benne meg. Hiszen hűtlen volt hozzá veled és most attól tartasz, hogy téged csal meg vele.
okt. 30. 10:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy a párod egyáltalán? :D
okt. 30. 10:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem változott meg semmi. Ennyi. Ugyanúgy kefélget mindkettőtöket és ti buta libák a farka miatt teljesen lementettek kutyába.🤣
okt. 30. 10:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem összejöttek
okt. 30. 10:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Most a változatosság kedvéért ő neki ígérgeti, hogy elhagy téged, de amúgy neki is azt hazudja, hogy szereti azért, hogy még mindig téged, őt egyaránt ágyba vigyen és ti ketten vagytok olyan észkombájnok, hogy el is hiszitek amit mondogat nektek.
okt. 30. 10:57
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Költözzetek össze hárman. Minek ez a sok utazgatás?
okt. 30. 11:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes történet. :D csak egy kérdésem lenne, ha ők szakítottak és most együtt vagytok, akkor miért tölt nála hétvégéket? :D az tiszta sor, hogy barátok maradtak, nem kell haragban lenni. De miért tölt egy másik nőnél napokat? Neked ez nem gyanús egy kicsit sem? :D
okt. 30. 11:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt csak neked lett beadva,hogy szakítás volt.

Ha valakivel szakítok, nem töltök vele egy hétvégét, illetve ha igen, mert barátok maradtunk, akkor viszem a páromat is (illetve legalábbis megkérdezem).

Te miért nem mentél vele?

Nekem volt egyszer egy ilyen haverom, külföldön dolgozott (hogy ott volt-e barátnője, nem tudom) de minden hétvégén itthon volt, viszont két város között ingázott rendszeresen. És mindkét helyen volt nő, aki azt hitte, ő a főállású barátnő...

okt. 30. 11:52
 10/18 A kérdező kommentje:
Az ő elmondása szerint, csak barátként tekint rá. A csaj pedig elvileg már túl van rajta. De ezt én valahogy nem tudom elhinni.
okt. 30. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!