Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyenszépnapod! kérdése:
Nem érzem magam szeretve, de félek, hogy ha szóvá teszem, túl needy leszek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy koliban vagyunk a barátommal, de most szünet van, chatelünk nap közben de nem sokat, valahogy amikor nem vagyunk együtt akkor nem nagyon érzem, hogy szeretne. Jó lenne mondani neki, de attól félek, hogy nyomulósnak vagy soknak fogja érezni (csak egy hónapja vagyunk együtt). Gondoltam rá, hogy megvárom hogy ő írjon előbb, és utána is direkt váratom, és mással kötöm le magam, hátha a hiányom eszébe jutatja, hogy szeret, de nem tudom, ez mennyire egészséges, mégiscsak jó lenne megbeszélni nem? De nem akarom elriasztani a nyomulásommal
21/L ő 19/F
okt. 29. 22:22
1/5 anonim válasza:
Ha eleiasztod a nyomulasoddal, akkor nem o a te embered.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos, írj neki hogy talizni szeretnél elvégre egy pár vagytok vagy mi nem?
3/5 anonim válasza:
Ha kellően érett és őszinte, akkor lehetőleg te se játszmázz vele. A nyílt és őszinte kommunikációt tudom ajánlani. Ha minden jó akkor értékelni fogja ő is ezt a nyíltságot, és ha valóban szeret akkor tenni is fog az ügy érdekében.
4/5 anonim válasza:
Tini kategóriába légyszi! Ott ez fancy kérdés lenne.
5/5 anonim válasza:
Needy... innentől már eleve komoly kétségeim vannak... veled kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!