Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzéseitek voltak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzéseitek voltak, mikor elgondolkoztatok a szakításon?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy nézett ki nálatok? Nekem sokszor előjön vezsekedésnél h na megint veszekszük, ideje lépni. Aztán valami mégis benne tart

okt. 28. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Lehet, hogy egyszerűen nem illetek össze?
okt. 28. 22:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehet igen. Marmint igy elvagyunk, de ennyi
okt. 28. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Akkor lennétek el, ha lennének közös programok, közös tervek, együtt tudnátok utazni, azonos lenne az anyagi színvonal. Ez utóbbi mondjuk elég fura, hogy ha együtt éltek, te tudnál utazgatni, neki pedig nincs rá pénze. Ennek mi az oka? Nem dolgozik? Többet fizet a közösbe? Elkölti felelőtlenül?

Illetve fontos lenne, hogy vannak azonos hosszú távú terveitek, aminek a megvalósításához kell valaki. (Bárki.) Például gyereket akartok mindketten.

A fentiek esetében lehet azt mondani, hogy ugyan nincs már nagy szerelem, de nincs veszekedés sem, elvagytok.

De ti még csak ezt sem. Egy nyamvadt kellemes közös hétvégét nem tudtok összehozni. Lehet, hogy egymáshoz se szóltok, de az nem ugyanaz, mint a nincs veszekedés. Gyakorlatilag semmi közös nincs bennetek.

Egyetlen egy dolog tart titeket össze: nem találtok jobbat.

okt. 29. 07:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó (és amúgy teljesen értelmetlen) veszekedésünkkor rádöbbentem, hogy nem is arra gondoltam, hogy "basszus, ez meghülyült", hanem hogy "basszus, már megint ilyen"

Akkor tettem fogadalmat, hogy ha egy kicsit is szeretem magam, ezt nem tűröm

okt. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!