Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar Daddy-k! Elgondolkoztatok már azon, hogy odáig jutottatok, hogy a fiatal nők csak a luxus miatt van veletek? Ha igen, akkor nem esik ez rosszul, nem vágytok ti is a szeretetre, hogy önmagatokért szeressenek?
A pasinak a luxusa, az is az ő érdeme, és mint olyan mi nők felnézünk rájuk, ő a férfi, azért szeretem mert meg tudja teremteni a luxust, képes rá, férfias. Hol itt a probléma?
Ennyi erővel mondhatnánk azt is hogy a pasi nem önmagáért a nőt szereti hanem a testét.
Az az igazság, hogy nem vagyok jómódú, sőt egy machonak mondható alkatú sem. DE!!!
Jó modorral, figyelmességgel, humorral, és tisztelettel, értelmes fiatal lányokkal össze tudok/szoktam jönni. A sugar daddy szerep azoknak jut, akik az említettekkel nem rendelkeznek. Pénz viszont nem számít. Őket szánalmasnak tartom.
47F
Egyetértek veled.
A pasiknak nem feltétlenül kell érzelem a dugáshoz. Ettől jóval igénytelenebbek. Persze akadnak kivételek itt is, de nem ez a többség. Ha megvan a dekoratív tyúk, akivel lehet villogni és kefélni, marhára leszrják, hogy vannak-e feléjük érzelmei is, vagy csak a pénzért fekszik alájuk.
Sokat kell még tanulnod a lelkivilágukról csillagom.
Én magam is pasi vagyok.
Akkor neked is fejlődnöd kell még a nemed megismerése terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!