Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csináltam egy kamu Facebookot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam egy kamu Facebookot abba a párom be tud lépni? Nem jó a házasságunk és szerintem a régit nézi,vagyis abba szerintem be tud lépni ! Teljesen más néven vagyok az email címem is más a jelszó is akkor ez így jó ?

Figyelt kérdés
okt. 27. 06:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

10

Azért a mai világban a NAGY átlagnak nincs saját külön lakasa, se milliós fizetése vagy hatalmas megtakarítása. A nagy átlag a hazastarsaval/partnerével egyutt vesz lakast, hitellel, az egyénileg, vagy közösen spórolt pénzt hozzá téve. Egy mese világban nyilván mindenkinek saját ingatlana van, így egy házaspár ugye rögtön hárommal rendelkezik.

okt. 27. 09:07
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
11es megpróbálom mégegyszer, lassabban leírni hátha úgy menni fog értelmezni. Megy vissza sajátba VAGY ELADJÁK A KÖZÖSET. Nos, sikerült? Ha nem, hogyan segíthetnék neked? Milyen nyelven írjam le hogy sikerüljön értelmezni?
okt. 27. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12, és szerinted egy jó eséllyel hitellel terhelt lakás árának fele mire elég?
okt. 27. 09:12
 14/19 anonim válasza:
19%

Vicces, hogy lepontoztatok, fáj az igazság, ugye?

Mert a kérdező lehet, hogyy a pénzééért a férjével marad, mert ugye egyedül "nem tud megélni". (Fel nem fogom, miért nem, én régebben nagyon keveset kerestem és érdekes, mégsem tartattam ki soha senkivel a pi...mat és mégis meg tudtam élni.)

De oké, ő valamiért nem tud. Viszont mivel a kapcsolat pocsék, a pasi ha tetszik, ha nem, igenis bármikor kidobhatja, odavisz egy másik nőt és egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy a kérdező miből fog élni. Más is el tud menni dolgozni, szóval szépen menjen a kérdező is, vagy álljon ki a sarokra.

Aki ezt lepontozza, végtelenül buta és delulu, jó lenne már felébrednetek.

okt. 27. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

"Megy vissza sajátba VAGY ELADJÁK A KÖZÖSET. "

Ha van saját. Ha van közös. Ha a közös árából marad anyni a hitel kifizetése után. Ha sikerül eladni.

"Fel nem fogom, miért nem, én régebben nagyon keveset kerestem és érdekes, mégsem tartattam ki soha senkivel a pi...mat és mégis meg tudtam élni."

Anyadnal, a saját ingatlanodban, egy bérelt szobában, alberletben? A régen 40 éve volt vagy 3 honapja? Budapesten vagy Alsokismackofalvan? Húsz éves voltál vagy 45? Gyermektelen, vagy 3 gyerekkel? Gimnáziumi érettségivel vagy orvosi esetleg informatikus diplomaval? Stb....

okt. 27. 09:47
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

10

Igen, pont a nőknek van hova menni ha elválnak 😀

Általában ők azok, akik elvárják hogy egy férfinak ingatlanja legyen, és huszonévesen az egyik kandúrtól a másik kandúrig cuccolnak, ha meg éppen nincs senki akkor haza a mamához pár hónapra míg nem jön valami pasi akinek a lakásába/albérletébe lehet menni lakni. A nők 90%-a életében 1 albérletet nem tartott még fent egyedül..

okt. 27. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
#15 Ez tetszik.
okt. 27. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:

14 Igazad van.

Ez milyen házasság ahol így szívatják egymást a felek? Azon túl, hogy végtelenül gyerekes.

okt. 28. 17:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Éretlen emberek házassága. Tele van a világ 40-50 éves infantilis emberekkel
okt. 28. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!