Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy kamu Facebookot abba a párom be tud lépni? Nem jó a házasságunk és szerintem a régit nézi,vagyis abba szerintem be tud lépni ! Teljesen más néven vagyok az email címem is más a jelszó is akkor ez így jó ?
Csinálj új jelszót, és a kétlépcsős azonosítást be kell kapcsolni a régin. De azért lássuk be, a világ minden tájáról igyekeznek feltörni a fb fiókokat, szóval tökéletes védelem már rég nincsen.
Ha ennyire rossz a házasságotok, hogy visszaélés feltételezhető a másik részéről a személyes adataiddal, akkor tényleg mielőbb váljatok el, vagy legalább kezdjetek egy párterápiával, mert minek még 50 évig szenvedni?
6
Igen, Magyarországon jellemzően minden házastársnak van a férjével/feleségével egy ingatlan, meg mellette van egy régi is, az is természetesen saját ingatlan.
Amerikai filmekben élsz?
Az miért nem merül fel benned, hogy nem félrelépni kellene, hanem elválni?
"És akkor miből él? Ezért nem mer elválni"
És akkor miből fog élni, ha majd egyik percről a másikra a hapsi kidobja?
7es, azt írtam hogy vagy. Látom a szövegértelmezés sem az erősséged.
Igen, a normális nőknek van hova menni ha elválnak, mert nem csupasz fenékkel házasodtak, és közben sem a férjük tartotta el őket. Akit meg igen, az meg is érdemli hogy oda legyen láncolva, míg a férj nem talál mást és nem dobja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!