Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csináltam egy kamu Facebookot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam egy kamu Facebookot abba a párom be tud lépni? Nem jó a házasságunk és szerintem a régit nézi,vagyis abba szerintem be tud lépni ! Teljesen más néven vagyok az email címem is más a jelszó is akkor ez így jó ?

Figyelt kérdés
okt. 27. 06:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a régi jelszavát változtattad meg?
okt. 27. 07:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De az elsőnek igaza van. Jelszó változtatás, és ott bejelolod, hogy minden eszkozbol való kileptetes
okt. 27. 07:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem jó a házasságotok miért kínozzátok egymást? Váljatok el
okt. 27. 07:17
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
És akkor miből él? Ezért nem mer elválni
okt. 27. 07:51
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Csinálj új jelszót, és a kétlépcsős azonosítást be kell kapcsolni a régin. De azért lássuk be, a világ minden tájáról igyekeznek feltörni a fb fiókokat, szóval tökéletes védelem már rég nincsen.

Ha ennyire rossz a házasságotok, hogy visszaélés feltételezhető a másik részéről a személyes adataiddal, akkor tényleg mielőbb váljatok el, vagy legalább kezdjetek egy párterápiával, mert minek még 50 évig szenvedni?

okt. 27. 07:52
 6/19 anonim ***** válasza:
23%
4es gondolom visszamegy a saját lakásába vagy felezik a közös tulajdont, és megél a fizetéséből.
okt. 27. 07:53
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

6

Igen, Magyarországon jellemzően minden házastársnak van a férjével/feleségével egy ingatlan, meg mellette van egy régi is, az is természetesen saját ingatlan.

Amerikai filmekben élsz?

okt. 27. 08:31
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
remélem be tud lépni az ujba is
okt. 27. 08:38
 9/19 anonim válasza:
29%

Az miért nem merül fel benned, hogy nem félrelépni kellene, hanem elválni?

"És akkor miből él? Ezért nem mer elválni"

És akkor miből fog élni, ha majd egyik percről a másikra a hapsi kidobja?

okt. 27. 08:39
 10/19 anonim ***** válasza:
20%

7es, azt írtam hogy vagy. Látom a szövegértelmezés sem az erősséged.

Igen, a normális nőknek van hova menni ha elválnak, mert nem csupasz fenékkel házasodtak, és közben sem a férjük tartotta el őket. Akit meg igen, az meg is érdemli hogy oda legyen láncolva, míg a férj nem talál mást és nem dobja ki.

okt. 27. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!