Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet megnézni a gmail...

Hol lehet megnézni a gmail fiók beállításaiban?

Figyelt kérdés
Elvilg van olyan beállítás, ahol megtudom nézni, hogy milyen eszsközökön vagyok bejelentkezve. Illetve van valami jelszó teszt is.

okt. 26. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem Gmail, hanem Google-fiók.

[link]

[link]

okt. 26. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Ha a Chrome-ba be vagy jelentkezve ott mutatja melyik jelszavad kompromittálódott.

okt. 26. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
okt. 27. 01:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és akkor az eredményeket, hogy kell értelezni? Mi az a 42 jelszóhoz hozzáférnek?
okt. 27. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert neked is annyihoz?
okt. 27. 12:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, nekem kevesebb
okt. 27. 13:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt meglehet nézni valahol, hogy milyen oldalakon jelentkeztem be az adott e-mail címmel és hova adtam meg?
okt. 27. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudnod kell mit jelent ez az egész. A Gugli is megveszi a feketepiacról a kiszivárgott

site/usernév/jelszó hármasokat de ezekből csak a jelszó amiket összehasonlít az adatbázisával és mutatja neked. Úgyhogy pánikra semmi ok.

Valahol máshol valaki másnak kiszivárgott a jelszava ami ugyanaz mint a te jelszavad.

Néha érdemes átnézni és az aktívan használt érintett helyeken új generált jelszót adni.

De nekem is sok olyan van amire azt se tudom micsoda, lehet évtizedekkel ezelőtt jártam arra, valami apróságot vettem egy webshopból, lehet már nem is létezik azóta. Felesleges lenne ezeknél jelszócserére pazarolni az időmet. Nem ér kár ha bejut oda valaki és rendel nekem valamit és még ki is fizeti.. 😄

Illetve gyenge jelszavak: pl routerek amik csak itthonról elérhetők még sok is egy egyszerű jelszó a húgod ellen..

okt. 27. 13:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is a jelszó miatt, henem, hogy ott megszüntetném a fiókjaimat, ahonnan csak egy dolgot rendeltem.
okt. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!