Hol lehet megnézni a gmail fiók beállításaiban?
Ha a Chrome-ba be vagy jelentkezve ott mutatja melyik jelszavad kompromittálódott.
Tudnod kell mit jelent ez az egész. A Gugli is megveszi a feketepiacról a kiszivárgott
site/usernév/jelszó hármasokat de ezekből csak a jelszó amiket összehasonlít az adatbázisával és mutatja neked. Úgyhogy pánikra semmi ok.
Valahol máshol valaki másnak kiszivárgott a jelszava ami ugyanaz mint a te jelszavad.
Néha érdemes átnézni és az aktívan használt érintett helyeken új generált jelszót adni.
De nekem is sok olyan van amire azt se tudom micsoda, lehet évtizedekkel ezelőtt jártam arra, valami apróságot vettem egy webshopból, lehet már nem is létezik azóta. Felesleges lenne ezeknél jelszócserére pazarolni az időmet. Nem ér kár ha bejut oda valaki és rendel nekem valamit és még ki is fizeti.. 😄
Illetve gyenge jelszavak: pl routerek amik csak itthonról elérhetők még sok is egy egyszerű jelszó a húgod ellen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!