Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos a sértettségem? Csak szerintem szörnyen ledegradál?
Figyelt kérdés
Hello. Főleg nők felé szól a kérdésem mert nő vagyok. Úgy érzem a párom ledegradál, megaláz, kevésre tart mostanában. Korábban minden nap tudatta velem, hogy felnéz rám, okosnak tart. Kb 2 hónapja úgy érzem ez teljesen megváltozott. Érzem még a szeretetét viszont már nem érzem, hogy ugyan úgy sokra tartana. Rendszeresen kioktat mikor egyébként érvekkel és tapasztalattal is alá tudom támasztani az igazamat. Ma náluk vagyok és zajlik minden. Céges ügyek miatt járok ügyvédhez és mai eset példája, hogy anyósom kérdezte mi volt amire én elkezdtem mesélni aki navos dolgozóként elkezdett kioktatni és okoskodni mikor nem tettem fel kérdést, végül a párom közénk állt és fennhangon megkérdezte az anyját, hogy hol dolgozik és mióta majd rám nézett gúnyos megvetéssel és két kezével erősen rá mutatott az anyjára, hogy ennyi. Erre nem igazán tudtam mit reagálni így mivel már elég frusztrálóak ezek a helyzetek durvább stílusban vissza kérdeztem, hogy és ez most miért is volt fontos majd csak egy gúnyos fintort kaptam végül otthagytam őket inkább... Korábbi esetek egyike, hogy képes volt az apja előtt lejáratni a nőiességemet illetően azzal, hogy kijelentette az apja előtt vicceskedve, hogy szerinte halszagu vagyok odalent amire az apja közölte, hogy akkor zavarjon orvoshoz. Mint valami állatot basszus úgy kezeltek... Rendszeresen szól be sértő dolgokat és utána úgy tesz mintha én lennék a rossz ezért, hogy nekem nem esik jól és sértődött vagyok kissé. Nem szokásom vissza szólni de néha kezdem túl soknak érezni ezt. Pár hete egy barátjához és feleségéhez mentünk át ahol szintén elég sok kínos dolgod mondott rólam bele értve a szexuális életünket is. Nekem ez sok és nem fér bele. Csak én gondolom, hogy ez már túl sok? Még bocsánatot kérni sem hajlandó mert szerinte hisztis kislány vagyok. Valaki nyugtasson meg, hogy nem én reagálom túl...okt. 25. 22:26
11/25 anonim válasza:
Szülj neki szerintem 10 gyereket. Látszik milyen jó társ lenne belőle.🥰
12/25 anonim válasza:
Önbizalomhiányos görcs aki attol hiszi magát többnek ha másokat ill a párját lenyomhatja.
13/25 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Más már rég kidobta volna.
14/25 Lady Beth válasza:
Egyáltalán nem reagálod túl. Dobd a francba ezt az idiótát. Jobbat érdemelsz!
16/25 anonim válasza:
abszolút jó helyre írtad ki a kérdésed kedves, megsavanyodott, férfigyűlölő nők közé.
Oké, és akkor nézzük a másik oldalt.
Vajon ok nélkül mond ilyeneket a párod?
Gondolom fenn hordod a csilagos égben az orrod, és várod a percenkénti megerősítést, hogy te vagy a szupernő.
Lehet, pszichológushoz kéne inkább menned....
17/25 anonim válasza:
Nyilvánosan, mások előtt megszégyenít, és te még gondolkozol, hogy mi legyen... :/
18/25 anonim válasza:
#16 tök mindegy hogy van e oka, nem beszélünk ilyen megalazoan a parunkkal, pláne nem mások előtt, függetlenül attól hogy ferfirol vagy nőről van szó. Ha szerinted ez rendben van akkor te se vagy normális.
19/25 anonim válasza:
De gondolom, most hogy ezt leírtad, egek után is vele maradsz, mert érzed még a szeretetét...
Egy okot mondj, hogy ezt miért tűröd és nem rugtad még ki?
20/25 anonim válasza:
Mi okod van vele lenni? Lelépnék a francba. Te hagyod hogy degradáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!