Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak most kezdi el zavarni?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal, akinek mondtam, hogy nekem többnyire csak fiúbarátaim vannak, és mikor megismerkedtünk, csak megvonta a vállát, nem igazán foglalkozott vele. Viszont most, hogy komolyabb lett a kapcsolatunk, elkezdett irigykedni, meg mindig tudni akarja, hogy kivel beszélek és miről. Egyszer konkrétan kikapta a mobilomat a kezemből és elkezdte olvasni az üzeneteimet. Ezután összevesztem vele, én sosem csinálnék ilyet sem vele, sem senkivel, erre elkezdett mindenféle k..vának elhordani, hogy biztos találkozgatok valakivel a háta mögött, holott ez egyáltalán nincs így.okt. 25. 21:00
1/5 anonim válasza:
Téged miért ez érdekel? Miért nem inkább azt kérdezed, hogy elhagyd-e a kontrolláló, féltékeny, tiszteletlen senkit? Válaszolok előre: Igen, hagyd el!
2/5 anonim válasza:
Neked se van önbecsülésed ha lekurwáz és még mindig vele vagy. 🤦
3/5 anonim válasza:
A krvazasra szerintem szakítás a megfelelő lépés! Tényleg egy ilyen emberrel szeretnél együttlenni, aki becsmérel?
4/5 anonim válasza:
Ennek kapa. Ez már utál teged mindenben gyűlölködni fog csak.
5/5 anonim válasza:
Kérdés ki fogja könnyen venni a fiú barátokat. Valószínűleg az, aki meg csajokkal barátkozik. Ilyet keress :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!