Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bnőm ezmiatt nem aludt itt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőm ezmiatt nem aludt itt. Szerintetek érthető a magyarázata?

Figyelt kérdés

Nagyon készültem arra, hogy a párom itt alszik, vettem kaját, kitakarítottam, rendbe raktam a lakást, szal már nagyon vártam.

És hát gyógyszerérzékenység miatt kijöttek rajta ilyen viszkető foltok. A kewzén, lábán, talpán, mellén, de már az arcán is....nem kiütés, csak viszketé-égő. És hát szed rá kalciumot, kenegetni.....de azt mondta ez miatt nem alszik itt.

Azt egértette,m, amikor gyulladás volt a szervezetében hogy nem akar itt lenni, de ez is nyomós érv? Asszem a penicilinre allergiás.

2010. nov. 4. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar előtted így mutatkozni és nem akar azért átmenni hozzád, hogy egész éjszaka vakarózzon, jajjgasson és ne hagyjon téged aludni...
2010. nov. 4. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akarja hogy így lásd, vagy lehet hogy szimplán rosszul is van. Én se akarnék ott aludni a barátomnál tudva hogy éjjel akármikor szájbahányhatom tök évéletlenül o_O
2010. nov. 4. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
te ott aludnál ilyen kiütésekkel?
 4/6 A kérdező kommentje:

Vele voltam délelőtt, annyira nem tűnik vészesnek az állapota, össze tudtunk bújni az ágyban....épp ezért fura, mert lehet eléggé kellemetlen neki, csak így mégsem tűnt annyira vészesnek...

Én mindig magamból indulok ki, és engem nemsokminden tudna eltántorítani attól, hogy a párom nálam aludjon.

5/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer leestem a lépcsőről és emiatt két hétig nem találkoztam a párommal. Nem szeretek másoknak panaszkodni, szeretem az ilyesmit csendben, egyedül, átkozódva...még 2 hét elteltével is látszottak a kék-zöld foltjaim. Ja, és megkaptam, hogy hülye vagyok, hogy ilyet csináltam. :)
2010. nov. 4. 19:35
 6/6 anonim válasza:

Gondolj bele.

Lehet,hogy Ő ettl nagyon kellemetlenül érzi magát mellete.

Énsem birnám...

2010. nov. 4. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!