Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm ezmiatt nem aludt itt. Szerintetek érthető a magyarázata?
Nagyon készültem arra, hogy a párom itt alszik, vettem kaját, kitakarítottam, rendbe raktam a lakást, szal már nagyon vártam.
És hát gyógyszerérzékenység miatt kijöttek rajta ilyen viszkető foltok. A kewzén, lábán, talpán, mellén, de már az arcán is....nem kiütés, csak viszketé-égő. És hát szed rá kalciumot, kenegetni.....de azt mondta ez miatt nem alszik itt.
Azt egértette,m, amikor gyulladás volt a szervezetében hogy nem akar itt lenni, de ez is nyomós érv? Asszem a penicilinre allergiás.
Vele voltam délelőtt, annyira nem tűnik vészesnek az állapota, össze tudtunk bújni az ágyban....épp ezért fura, mert lehet eléggé kellemetlen neki, csak így mégsem tűnt annyira vészesnek...
Én mindig magamból indulok ki, és engem nemsokminden tudna eltántorítani attól, hogy a párom nálam aludjon.
Gondolj bele.
Lehet,hogy Ő ettl nagyon kellemetlenül érzi magát mellete.
Énsem birnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!