Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egymás előtti fingàs mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás előtti fingàs mennyi idő után elfogadható? Vagy a reggeli nagydolgok mikortól lesznek természetesek?

Figyelt kérdés

Hosszú távú kapcsolatomnak lett vége (8év) és most kezdődik egy új. Voltak már ott alvások, de nem merek fingani a jóval fiatalabb barátnőm előtt. Nèha azt érzem, hogy bélcsavarodásban fogok elhalàlozni, annyira visszatartom.

Egy este vagy 5x kimegyek a mosdóba, persze csak fingani, de ott már a sok visszatartás miatt nehezen megy. Többször nem merek, mert még a végén azt hiszi, prosztata gondjaim vannak.

A másik a nagy wc-zés. Én gyorsan túlesek rajta, majd tusolok, így kicsit csillapodnak a szagok, de így is érezni. Női oldalról viszont ugyan ezek még nagyobb gátlásokba ütközik, nem?

Nekem kellene elkezdenem, hogy lazuljon ez a része a kapcsolatnak, vagy vannak akik sok év után is figyelnek erre?

Az előző kapcsolatomban mindkettőnk részéről, szinte már túlzottat is normális volt minden, de most egyszerűen nem tudom elengedni magam. Igaz, még csak 2 hetes a dolog, de régen tapasztaltam már ilyet. Nálatok hogy mennek, mi volt a folyamat?

okt. 23. 23:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%
Én mostanában sokat böfögök, nem tudom miért. Lehet parazita. Szerintem vizsgáltasd ki magad ha ennyit kell durrantani, mert nem normális. És igen vannak olyan emberek akik oda figyelnek ezekre évek múltán is. Mint ahogy írták feljebb is, egymás iránti tiszteletből.
okt. 24. 11:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Természetesen mindenki tart attól, hogy hangos, vagy büdös a pukija, kakija, de ezen túl kell jutni. Nekem volt olyan párom akivel még csak ismerkedtem baráti társaságban és nyugodtan elmondta milyeneket szokott aztán volt olyan nő aki szintén. Jót nevettünk rajta és kész. Normális dolgok ezek.

Nem azt jelenti, hogy akkor bármikor elpukizhatod magad, de lehet viccesre venni. Elbeszélgettek róla ki hogyan szokott, volt-e nagyon ciki élménye és az is közelebb hozhat egymáshoz hiába tűnik hülyeségnek. Aztán amikor kell pukizni mondhatod, hogy megyek a folyosóra, Wc-be. Illatosító légfrissítő segíthet.

okt. 24. 11:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Én úgy tartom hogyha már történt szex akkor van bizalom, érzések kettőnk között és nem fog elhagyni azért mert finganom, vagy szarnom kell. Ő is szokott ugyanúgy. Vagyis ő is lehet, hogy ezen parázik. Valamint ha szexelni merek akkor nehogy már még szarni, fingani ne merjek amikor kell. Ha nem fogad el akkor jól van. Majd más fog.
okt. 24. 11:42
 24/24 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a xaras nem tartozik a poenok koze fokent nem nok szamara.. f
okt. 24. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!