Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egymás előtti fingàs mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás előtti fingàs mennyi idő után elfogadható? Vagy a reggeli nagydolgok mikortól lesznek természetesek?

Figyelt kérdés

Hosszú távú kapcsolatomnak lett vége (8év) és most kezdődik egy új. Voltak már ott alvások, de nem merek fingani a jóval fiatalabb barátnőm előtt. Nèha azt érzem, hogy bélcsavarodásban fogok elhalàlozni, annyira visszatartom.

Egy este vagy 5x kimegyek a mosdóba, persze csak fingani, de ott már a sok visszatartás miatt nehezen megy. Többször nem merek, mert még a végén azt hiszi, prosztata gondjaim vannak.

A másik a nagy wc-zés. Én gyorsan túlesek rajta, majd tusolok, így kicsit csillapodnak a szagok, de így is érezni. Női oldalról viszont ugyan ezek még nagyobb gátlásokba ütközik, nem?

Nekem kellene elkezdenem, hogy lazuljon ez a része a kapcsolatnak, vagy vannak akik sok év után is figyelnek erre?

Az előző kapcsolatomban mindkettőnk részéről, szinte már túlzottat is normális volt minden, de most egyszerűen nem tudom elengedni magam. Igaz, még csak 2 hetes a dolog, de régen tapasztaltam már ilyet. Nálatok hogy mennek, mi volt a folyamat?

okt. 23. 23:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

Ennyi erővel mutasd meg neki a szarodat, hátha ki tudja elemezni hogy nem e vagy beteg

Hiszen normális dolog hogy szarunk

okt. 24. 03:41
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

Ha neked 5x kell finganod egy este alatt, akkor kicsit figyelj oda arra, miket eszel, nekem általában egy nap kell ennyiszer összesen, persze nyilván én is eszek néha valami olyat, amitől többször, de nem ez a jellemző. Vagy vizsgáltasd ki, nincs-e valami ételintoleranciád, amitől állandóan puffadsz. De nem tudom, mikor természetes amúgy a másik orra alá, szerintem 1-2 hónap után már nem kellene, hogy ezen feszengjen az ember, de a folyamatos fingás akkor is taszító lenne, hiszen problémára utal, amivel nem foglalkozik.

A reggeli nagydolog meg nőként nekem nem okoz annyira gondot. Olyan volt, hogy a srácnál nem szívesen kakiltam, mert nem tetszett a WC papír és nem tudtam, van-e elég nyomás a WC-ben😂 De ez is olyankor volt, hogy aznap mentem haza, szóval tudtam kakilni pár órával később. Amikor később két éjszakát aludtam nála, akkor elmentem kakilni, azért úgy nem fogom visszatartani, hogy aztán később fájjon a hasam meg szexelni is elég rossz úgy, ha kakilnia kellene az embernek.

okt. 24. 05:27
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Én nem tudom, hogy milyen emberek vagytok ti, hogy ilyeneket irkáltok, hogy két napig visszatartjátok… Nekem ha mennem kell akkor baromira azonnal mennem kell. Kb. egy 5 percet tudok elképzelni hogy visszatartom, de akkor már szenvedek…
okt. 24. 06:21
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Te jó ég, ezen kiakadni! Testi funkciók, engem nem zavar nőként a párom, pedig elég szeles tud lenni. :D nem fogok neki bélgyulladást javasolni. A nagydolgok meg szintén nem érdekelnek, mivel senkié sem tavaszi virágoskert illatú. Nem is érdekel. 2 perc múlva úgyis távozik a szag.

Nekem nem lesz undorítóbb a szememben a párom, vagy kevésbé kívánatos, inkább örülök hogy jó az emésztése. Nekem ez fontosabb, mint hogy jaj meg ne halljam vagy érezzem. Természetes dolog. Én sem szégyellem. Ezen kiakadni óvodás dolog. Ezeken csak a gyerekek nevetgélnek.

okt. 24. 07:51
 15/24 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem lesz undorítóbb a szememben a párom, vagy kevésbé kívánatos, inkább örülök hogy jó az emésztése.

🤣🤣🤣 hu b+

okt. 24. 08:09
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Minél hamarabb. Nem azt mondom, hogy direkt fingjatok egymás orra alá, de visszatartani nem egészséges.
okt. 24. 08:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Mi pár hónap után túlestünk a dolgon, mikor megelégeltem, hogy párom állandóan kirohangál fingani a wc-re. Eléggé sokat pukizik. :) De engem nem zavar. Kicsit odébb megy, vagy megfordul a kanapén és a túloldalon fingik.

A nagy dolog meg alighanem nem is kérdéses, mindenki szokozt 💩ni. Van wc spré.

okt. 24. 08:51
 18/24 anonim ***** válasza:
36%

12

Akár hiszed akár nem 8-20 alkalom a napi átlagos pukizás. Irigyellek hogy neked ez 5 :D szóval semmi gond nincs a kérdezővel. Nekem ha stresszelek csak még több termelődik. Szerencsére nekem egyik kapcsolatomban sem volt ez gond. Persze mindig a pasik kezdték el hamarabb mert én is görcsöltem ezen de idővel elengedtem magam. Ha kell akkor kell ez van.

okt. 24. 08:59
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát szerintem meg a napi átlag az 4-5. Nekem annyi sincs.

A nagydologra reagálva: Van légfrissítő spray direkt wc-be való. Tehát nem elfedi a szagot, hanem semlegesíti, DM saját márkás tök jó, évek óta használjuk.

okt. 24. 11:02
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
A neten ennyiket írnak nem magamtól találtam ki. Amúgy meg kinek mennyi az átlagos....
okt. 24. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!