Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egymás előtti fingàs mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás előtti fingàs mennyi idő után elfogadható? Vagy a reggeli nagydolgok mikortól lesznek természetesek?

Figyelt kérdés

Hosszú távú kapcsolatomnak lett vége (8év) és most kezdődik egy új. Voltak már ott alvások, de nem merek fingani a jóval fiatalabb barátnőm előtt. Nèha azt érzem, hogy bélcsavarodásban fogok elhalàlozni, annyira visszatartom.

Egy este vagy 5x kimegyek a mosdóba, persze csak fingani, de ott már a sok visszatartás miatt nehezen megy. Többször nem merek, mert még a végén azt hiszi, prosztata gondjaim vannak.

A másik a nagy wc-zés. Én gyorsan túlesek rajta, majd tusolok, így kicsit csillapodnak a szagok, de így is érezni. Női oldalról viszont ugyan ezek még nagyobb gátlásokba ütközik, nem?

Nekem kellene elkezdenem, hogy lazuljon ez a része a kapcsolatnak, vagy vannak akik sok év után is figyelnek erre?

Az előző kapcsolatomban mindkettőnk részéről, szinte már túlzottat is normális volt minden, de most egyszerűen nem tudom elengedni magam. Igaz, még csak 2 hetes a dolog, de régen tapasztaltam már ilyet. Nálatok hogy mennek, mi volt a folyamat?

okt. 23. 23:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
XD
okt. 23. 23:54
 2/24 anonim ***** válasza:
57%

Le leszek pontozva (mint mindig, ha ez a téma) de mi a párommal hosszú együtt élős kapcsolatban se fingtunk egymás mellett. Gondolom, akinek erőteljes a gáztermelődése, annak nagyobb gond ez.

De nekem alap, hogy ezzel megtiszteljük egymást. Ha véletlen kicsúszik, pont nem izgat, bocsi, aztán megy tovább az élet. De az ülünk egymás mellett és eregetünk nekem soha nem volt és nem is lesz rendben a saját kapcsolatomban.

A széklet meg szagos, ez van. Természetes. Mi jeleztük a másiknak, hogy program van, ha pisilni akar most tegye, aztán akkor senki nem üldögélt a másik szagában. Én alapvetően görcsölős vagyok ilyen téren, úgyhogy nekem segítség, ha a másik lazán kezeli, könnyebben oldódok.

Ami a ti helyzeteteket illeti, szerintem lehet erről beszélni. Nincs olyan, hogy x nap/hét/hónap után oké, hanem teljesen a másik féltől függ, hogy neki mi a komfortos, illetve neked is megfelel-e az. Ha egyezik a hozzáállás, akkor meg is van a dolog oldva.

Nekem szerencsém volt a volt párommal, mert azonos volt a hozzáállásunk, véleményünk.

okt. 24. 00:07
 3/24 anonim ***** válasza:
59%
A gazoknak etelintollerancia is lehet az oka amiről nem tudsz. Nem normális ha ennyire kell ahogy leírtad. Mert egy sima visszatartastol nem lesz bélcsavarodasod. A leggyakrabban a laktóz(tejcukor) vagy tejfehérje, és a glutén szokott lenni. De egyes zöldségek is okoznak ilyet. Jobb ha utananezel mert kellemetlensegeket okoz.
okt. 24. 00:23
 4/24 Lady Beth ***** válasza:
100%
Szerintem ezek a dolgok teljesen természetesek. Csak légy kulturált.
okt. 24. 00:41
 5/24 anonim ***** válasza:
27%
Akik sok hust esznek azoknak rohad a bele.
okt. 24. 00:52
 6/24 anonim ***** válasza:
39%
Ha ennyire gázosodsz, akkor nem ártana kinyomozni az okát, mert ez nem természetes, nem jó.
okt. 24. 01:07
 7/24 anonim ***** válasza:
40%
Az a GÁZ hogy barkiben felmerül hogy az a norma hogy egymás előtt finganak
okt. 24. 02:56
 8/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a barátnőmmel 2-3 hónap után jött ez elő, és azért, mert többször panaszkodott, hogy fáj a hasa miután találkoztunk 2-3 napra.

Aztán megkérdeztem, hogy elment-e sz.rni (ennyire talán nem közönséges módon) amíg nálam volt. hát nem. kiderült, hogy fingani se nagyon akar, mert a nőiességét meg akarta tartani előttem. és ezért folyton székrekedést okozott sajátmagának.

Aztán nem akartam, hogy bármi baja legyen és elkezdtem előtte gátlástalanul fingani, amikor kettesben voltunk, hogy ne érezze gáznak ezt előttem. (érted... GÁZnak. najó abba hagyom)

Még húztam is az agyát hülye viccekkel és számoltam fenn hangon, hogy egy-null nekem (nagyon erős benne a verseny szellem, nem tud veszíteni).

Sikerült feloldani benne ezt a gátlást, azóta visongva röhög miközben telefingja a szobát.

Én megpusztulok, de örülök, ha mosolyogni látom.

okt. 24. 03:35
 9/24 anonim ***** válasza:
24%
8 ilyen kapcsolat helyett inkább sósavat öntenék az arcomba
okt. 24. 03:37
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák :)

Én rosszul érezném magam olyan kapcsolatban, ahol a másik rosszul érzi magát a természetes testi funkciói miatt. és olyanban is, ahol ha finganom kell a másik mellett, de ügyelnem, hogy épp csak úgy jöjjön ki, hogy nehogy hangos legyen, mert az kínos.

Nekem jobb így, hogy szabadok lehetünk ilyen téren.

okt. 24. 03:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!