Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megingatná a közös jövőbe vetett hitedet?
"Dr. Máté Gábor (Budapest, 1944. január 6. –) magyar születésű kanadai orvos. Szilárd meggyőződése (amelyet egyébként tudományos kutatások konkrét eredményeivel is alátámaszt), hogy az elme, a tudat, a lélek egészsége nem választható el a test egészségétől.
Az emberek testi egészsége nem független az érzelmeiktől és a lelkiállapotuktól. A test lázadása című könyve szemléletesen mutatja be, hogy milyen károkat okozhat az érzelmek elfojtása, milyen pusztítást okozhat az, ha nem vagyunk képesek kifejezni az érzelmeinket....." (lira.hu)
Kérdezőnek erősen ajánlom Dr. Máté Gábor könyveit olvasgatni!
Ugyanis már többen is leírták, de még nem jutott el a kérdező tudatáig, hogy ameddig párkapcsolatban marad a barátnőjével ez a helyzet nem fog változni, hanem csak rosszabb lesz.
A barátnőt az állandó b_szogatás betegíti meg, mert soha nem lesz olyan a személyisége amit a kérdező elvárna tőle. Így egyre több pszichés alapon képződő betegsége lesz. A végén már annyira belebetegszik ebbe a "párkapcsolatba" hogy felkelni sem tud majd az ágyból. Depresszió, cukorbetegség, hormonális zavarok, stb, stb egyre több fizikai tünete lesz attól hogy két össze nem illő ember erőlteti ez a "párkapcsolatnak" nem nevezhető valamit, ami negatív hatással van mindkét ember pszichés állapotára.
Értem én hogy a kérdező súlyos kapcsolatfüggő azért nem szakít, de a nő sem százas az tuti, ha már 9 éve ebben a sz_rban szenved, úgy hogy már egyre több testi tünete van.
Értem én hogy kell neki a kérdező lakása, hogy nem kelljen albérletet fizetnie és addig is legyen egy megfelelési kényszeres pincsikutyája (a lakással együtt), de megéri ebbe totálisan belebetegedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!