Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem főz nekem a feleségem?
Egyszerűen nem főz, azt mondja nem a cselédem.
Az én családomban anyám főzött az ap@mnak,és persze nekem is.
Hazaérünk a munkából, leülök a fotelba mert f@radt vagyok, de nem teszi elém a főtt ételt.
Mi olyan bonyolult ebbe?
Tegnap pizz@t kellett rendelnem.
Még arra sem volt képes hogy kifizesse, holott ő nem főzött semmit.😡😡😡
Olyan családot akartam amilyenben felnőttem. Anyám a mai napig több fogásos ebéddel vár, ha el megyek hozzá.
Hogyan értessem meg a vele hogy mi a dolga? 😠😠😠😠😠😠
Ráadásul már a ruháimat is kihagyja a mosásból.....
Mégis mit akar egész délután csinálni, eljár edzeni, eljár barátnőzni.
Éhes vagy, főzöl szépen magadnak.
De szerintem te megint az a troll vagy Ki kéthetente jön ide vekengeni, hogy nem talál házicselédet.
Ha azt akarsz, fizetsz egy házvezetőnőt és kész. Igaza van a feleségednek. Ha te vagy éhes és rendelsz pizzát, miért is neki kéne fizetni? Legalább azt mondom, a feleséged tökös csaj, mert nem hagyja magát.
Annyira meg nem lehetsz életképtelen, hogy egy rántottát ne tudj összeütni magadnak. Ja, ezek szerint de.
Az, hogy a szolgalelkű anyucid elkényeztetett, az az ő dolga. Keress olyan csajt, aki ezt bevállalja, cserébe tartsd el.
Egyenlőség van. Dolgozzon!
Férfi vagyok nehogy már én főzzek!
Mert találtál egy bolsi nőt, aki agymosáson esett át.
Ha nem tetszik, tedd lapátra.
Mennyivel menőbb már egy neten a férfiakra fröcsögő nő, mint amelyik főz? Az a szolgalelkű, igénytelen, munkakerülő, stb.
És még a feministák jönnek az áldozathibáztatás dumával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!