Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? 25L
A párom 33/F, fél éve vagyunk egy pár de már régóta ismerjük egymást.
Ő az első férfi akiben vakon megbíznék a sok csalódás után. Érzem hogy őszintén szeret és én is nagyon szeretem, annyira jó ember.
A szexuális életünk viszont egyenlő a nullával. :(
Amikor elkezdjük csinálni akkor fel van izgulva, de amikor az aktusra kerül a sor akkor lelankad és lehetetlen újra felkelteni benne a vágyat.
Az első pár alkalomnál arra gondoltam hogy lehet izgul, mert még újak vagyunk egymásnak, de akkor is megkérdeztem tőle hogy mi a baj. Mindig azt válaszolta hogy nem tudja.
Ritkán is kezdeményezte a dolgot, de ha igen akkor 10/9-szer kudarcba fulladt. Én odafigyeltem arra is hogy amikor dolgozott, aznap nem is próbálkoztam, hátha fáradt hozza és azért nem megy…de hétvégente sem sikerült.
1 hónapja leültem vele beszélni erről de azt láttam rajta hogy nagyon kellemetlenül érzi magát, és csak azt ismételgette hogy nem tudja miért nem megy neki. Azóta egyikőnk sem kezdeményezi a dolgot…jól megvagyunk, de amikor eszembejut hogy mennyi ideje nem történt meg a dolog akkor kissé frusztrálttá válok. Az is bánt hogy ő nem próbál megoldást találni rá, inkább elmenekül a probléma elől. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben? Szeretem őt de nem szeretném szex nélkül leélni az életem. :(
Kérdező, nekem a lányom annyi idős, mint Te. S a férjem meg 10 évvel idősebb, mint én. Viszont még heti kétszer aktívan szexelünk, és nem akármilyen minőségben. (Ő szeretne többet is, de nekem pajzsmirigy nyavaja miatt csökkent a libidóm).
Csak azt akarom írni, hogy annyira fiatal vagy, szerintem válj meg tőle. Nem élet az élet jó szex nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!