Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hagyja a ferfi hogy kilepjek az eletebol? Felsorolnatok okokat?
Ha hagyja h elmenjek es beletorodik, nem kapalozik, nem kerdez, nem keres megoldas. Miert?
Ilyenkor csalodott vagy tehetetlen vagy a buszkeseg netan nem is voltam fontos neki?
Az eddigi válaszok többsége butaság.
Sajna én is pont ilyen idióta játszmázós vagyok, mint te.. elismerem, igyekszem változtatni rajta..
De futnak, kapálóznak azok a pasik, akiket érdekelsz...
Én is szakítottam az érzelemsivár, élősködő exemmel, rajtam akart spórolni.
Nem is keresett, mert nem is érzett semmit.
Pont ezért is hagytam el.
Még ahhoz is érzelmi analfabéta volt hogy legalább a gondolataiban megfogalmazódjon egy kérdés.
Nem lehetett megölelni, nem mondta hogy szeret, nem kaptam egy szál virágot sem.
Csak vacsorázni meg d.gni járt hozzám.
Azóta kapcsolatban vagyok, a bar@tom szeret, figyelmes, és tényleg vannak érzései.
Az exem azóta is egyedül van.
Ja és azt mondta hogy nehéz gyermekkora volt, mert az anyja nem ölelte meg soha, nem mutatott semmi érzést, stb.
Fagyos anyuka, fagyos kisfia. 💩
12-nek
Csak azok futnak ilyen jatszmazos nok utan, akik erzelmileg eretlenek es ilyen toxikus kapcsolat kell nekik. Normalis, erett ferfi utolag orul, hogy megszabadul az ilyenektol.
Érett férfi 😂😂😂
Amugy érett férfi képes felelősséget vállalni, és önellátó, nem az anyuka energiáit vagy a felesége energiáit használja ki.
Az érett férfi nem a gyereke a nőnek.
Szóval ilyet még nem láttam.
Egy férfi ha szeret akkor tesz erőfeszítéseket a kapcsolatért, tehát eleve nem is jutsz el oda h szakíts vele.
Ha meg még az sem érdekli akkor egyszerűen nem szeretett.
A férfiak képesek érzelmek nélkül is dugni akárkivel.
Képesek ellenni egy számukra kényelmes kapcsolatban.
Bár így lennék mint te.
Elhagynám a hülye férjemet és nem zaklatna.
De ez meg hülyegyerek, a gyermekünket is elronja és nem lehet tőle megszabadulni.
Zabálja az édességet, cukorbeteg, ha szólok neki üvölt, ha felmegy a cukra akkor az én hibám.
Tömi a gyereket is édességgel, vesz egy kilós cukrot a gyereknek, 3 tábla milkát, kekszeket, túrórudikat.
Ennyi esze van.
Már a gyerekvédelmisen gondolkoztam. Amire rámutat a gyerekünk azt megveszi neki amikor dolgozom.
Szóval annyit sem tudok kérni a lányomtól hogy pakolja el a játékait, akkor kap egy apróságot, mert az apja úgyis megveszi.
Ezzel nevelni gyereket nem lehet.
Elválni sem mert akkor szemétkedik hogy elveszi a gyereket.
Bárcsak nem ragaszkodna annyira.
Persze ez is egy abnormális tulajdonsága. Ez a beteges kötődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!