Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy béna poénon ennyire kiakadni?
A barátnőm tök sokszor nyaggat, hogy ő akarja mosni a hajamat, ez valami fura mánia nála. Én ezt általában nem szeretném, mert mindig megszúrja véletlen a fejemet S körmével.
Ma ismét nyaggatott, hogy had mossa a hajamat, nem szúr meg, nagyon figyel majd. Végül rábólintottam, mert na, elég khm... "meggyőzően" adta elő magát az ölemben ülve. Én meg így, miután rábólintottam, közöltem vele, hogy "De ha megszúrsz, nagyon megb***lak az este... Mondjuk ha nem, akkor is".
Ő meg ezen tökre kiakadt, nem szól hozzám azóta, nem jött velem fürödni, a vendégágyon alszik.
Szerintem semmi rosszat nem mondtam. A hangsúlyból és szituációból egyértelmű volt, hogy ez nem fenyegetés, hanem szexuális célzás. Konkrétan kijelentés előtt kettő másodperccel még egymásba gabalyodva taperoltuk egymást, meg smárolgattunk.
13. Akkor menj haza, mond az "asszonynak" hogy úgy megb*szod, hogy a szeme is ketté áll! Utána s*ggbe kúrod, a g*cit meg az arcára vered. Aztán mond neki hogy csak egy béna poén volt. Aki meg nem vevő ezekre a költői magasságokba reptetett szójátékokra, azoknak bizonyára savanyú az életük, meg trógerek. Tök szuper a kor nyelvezete, hogy g*civel nyitunk egy mondatot, majd 2-3 b+, a végét meg lezárjuk egy g*civel. Párkapcsolaton belül 10-es szorzó jár érte, hiszen ez a hiper-modern felvilágosult és baromira modern réteg nyelvezete. A szexuális élet is ehhez igazodik, s*ggből szájba, a p*csáját véresre vered, a mélytoroknál amikor már a takony, a nyálka meg a gyomorsav beborít mindent, tövig nyomod a torkába, majd befogod az orrát. Asszony, hááát élvezd a k*rva anyád!
Ááááh, szuper! Nem is értem hogy a besavanyodott, haláli unalmas párok miért nem nőnek fel erre a szintre! :)
Ha ez humor, mi volt a poén?
"Én szeretem ha durván beszélünk néha a szexről."
Ezt meg ide kellett büfizned, de te ebben a kapcsolatban nem vagy benne, Emese.
#17 és te benne vagy ebben a kapcsolatban?
#16 nem értem. Bocsánat, ha félreértem. De itt annyit mondott a férfi, hogy megb.ssza este. Nem mondta, hogy s.ggbe rakja, taknyosra szopatja stb. Kicsit túltoltad a dolgot szerintem. Eléggé frusztrált személyiség lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!