Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy béna poénon ennyire kiakadni?
A barátnőm tök sokszor nyaggat, hogy ő akarja mosni a hajamat, ez valami fura mánia nála. Én ezt általában nem szeretném, mert mindig megszúrja véletlen a fejemet S körmével.
Ma ismét nyaggatott, hogy had mossa a hajamat, nem szúr meg, nagyon figyel majd. Végül rábólintottam, mert na, elég khm... "meggyőzően" adta elő magát az ölemben ülve. Én meg így, miután rábólintottam, közöltem vele, hogy "De ha megszúrsz, nagyon megb***lak az este... Mondjuk ha nem, akkor is".
Ő meg ezen tökre kiakadt, nem szól hozzám azóta, nem jött velem fürödni, a vendégágyon alszik.
Szerintem semmi rosszat nem mondtam. A hangsúlyból és szituációból egyértelmű volt, hogy ez nem fenyegetés, hanem szexuális célzás. Konkrétan kijelentés előtt kettő másodperccel még egymásba gabalyodva taperoltuk egymást, meg smárolgattunk.
Én szeretem ha durván beszélünk néha a szexről.
Mit kellene mondani? Este be akarom helyezni a péniszemet a vaginádba?
Ha nincs semmi komoly háttere a sértődésnek, akkor semmi rosszat nem csináltál.
#5 Ne próbálj erőszaktevőnek beállítani.
#7 Ház, egy esti szexnek jobban örültem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!