Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a barátnőmnek szerintetek?
Lakik a szomszédos lakóparkban egy férfi, van családja. A párom ismerősnek jelölte facen (nem értettem ezt sem, hisz sose beszéltek, na mindegy)
Múltkor láttam, hogy kirakott a sztoriba egy képet a férfi, és a párom szívet küldött neki. Magárol rakott ki selfit. Még a like elmegy, de a szív nem túlzás kicsit? Tetszik neki vajon?
És a nagy kérdés, ÉN EZT MÉGIS HONNAN TUDOM???
válasz: láttam. Igen, volt pofám a háttérből a telefonját nézni, miközben facebookozott.
Nemsok. Azóta nem figyelgettem. Ami feltunt, hogy nálunk a lakóparkba szokás, hogy mindenki mindenkinek köszön, akkoris ha nem ismeri. Múltkor elment mellettünk a csávó felesége, kedvesen köszönt, viszont ami meglepett, hogy a barátnőm nem köszönt neki vissza, pedig ilyet sose csinál. Ráadásul csúnyán is nézett rá. Kicsit később rákerdeztem mert tényleg fura volt a szitu, és azt mondta hogy "jajj, nem halottam hogy köszönt, elvoltam bambulva".
Nyilván ez nem igaz mert hangosan köszönt, körülöttünk csend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!