Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én sose leszek jó a barátom
számára?
Figyelt kérdés
Bármit csinálok soha nem jó neki semmi. Szerinte nekem már az egyetemen kellene gondolkodni, hanem a gyerekvállaláson, már 31 évesen öreg vagyok én az egyetemhez, mégis mit akarnék én ott, huszonévesen kellett volna egyetemre menni. Jobb lenne szakmákat tanulnék, mint a cukrász, szakács stb. Azokhoz a szakokhoz, amikre én szeretnék jelentkezni oda alkalmassági kell, és azt mondja az olyan nehéz, hogy úgy se fog nekem sikerülni.
Azon is gondolkodtam, hogy be se adom a jelentkezésem egyetemre, hiszen úgy se fognak felvenni. A szüleim támogatnak ebben, de a barátom nem. Azt mondja várhatom, hogy mikor ő fog ő kocsival az egyetemre bevinni, nem taxis szolgálat ő.
okt. 12. 16:49
1/10 anonim válasza:
Mert nem szeret, becsül meg. Nem fog soha úgyhogy tessék szakítani és többé ne vedd figyelembe.
okt. 12. 16:51
2/10 anonim válasza:
Ez egy seggfej aki lehúz téged, szerintem nem rajonghat érted, ha ilyeneket mond neked.
A jelentkezést meg add be, ilyen lehetőséget totál hülyeség kihagyni!!
okt. 12. 16:51
3/10 anonim válasza:
Miért vagy vele? Szemmel láthatóan nem egy csónakban eveztek, hagyd ott.
okt. 12. 16:59
4/10 anonim válasza:
Aki nem támogatja a párját, nincs mellette, nem segíti az mehet amerre akar! Ki ő neked, hogy megmondja hogyan éldd az életed?? Menj egyetemre! Tanuljál, csináld amit szeretnél. Élvezd az életet! Dobd ki!
okt. 12. 17:01
5/10 anonim válasza:
Egy pasim se volt még aki a tanulmányaimba szólt volna bele. Hogy kéne vagy nem kéne. Ez annyira magánügy ha vki tanulni akar vagy nem.
okt. 12. 17:07
6/10 anonim válasza:
Nehogy már a hülye pasid miatt ne menj egyetemre, ha választani kell inkább a jövődet, a tanulást válaszd. Normális ember támogatja a párját abban hogy jusson előrébb. Szerintem az van a háttérben, hogy fél ha te egyetemre fogsz járni, találsz jobbat tőle. Ami lássuk be mindenképp jó húzás lenne. :D
okt. 12. 18:24
7/10 anonim válasza:
Nem szeret...nem a párod csak egy fsz. Dobd ki és add be a jelentkezésed.
N 32
okt. 12. 18:43
8/10 anonim válasza:
Ez egy paraszt. 37 évesen fejeztem be az egyetemet. A férjem végig támogatott benne. Amikor a diplomám átvettem még el is érzékenyült. Egy férfi aki szeret támogat. Ez a pasi nem szeret téged. Dobd ki a fenébe.
okt. 12. 20:24
9/10 anonim válasza:
A faszid egy gyökér, qrvagyorsan hagyd ott, mert ez jobb sosem lesz...
okt. 12. 22:46
10/10 anonim válasza:
Az én férjem is haragudott, hogy egyetemre megyek, 31 voltam amúgy, mikor gyerek mellett neki álltam. Mondott olyat is, hogy majd megnehezítem a dolgod úgy is tett, de végig vittem, most azt mondja, hogy úgysem tudom majd hasznosítani! KB 28 évig még dolgoznom kell csak belefér, hogy hasznát vegyem. Diplomaosztó utáni napon cirkuszolt, meg azt mondta, hogy nagyképű vagyok, mert csak örültem, hogy egy rég vágyott célom teljesül. Amúgy apám is ilyen lehúzós volt, azt mondta, semmi se lesz belőlem. Kitartás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!