Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna egy lányban, ha tudnátok sok kapcsolata volt?
Nem hiszem, hanem tapasztaltam.
De mégegyszer:
Az, hogy sok ilyen van, nem jelenti, hogy mindenki.
Van ennél egy rosszabb verzió:
Végig kefél mindenkit, mert neki fa$za van, megteheti, de a nagy őt úgy képzeli el, hogy rá vár zárt lábakkal szüzen, mert neki az jár, miután kiélte magát.
#11-re „Nem hiszem, hanem tapasztaltam.”
Akkor még mindig csak ott tartasz, hogy te (állítólag) sokszor tapasztaltad. Amíg nem ismered a többséget, addig egyértelmű megállapítást sem tudsz tenni arról, hogy sok ember hogyan viszonyul az általad felvázolt dologhoz.
érdekes ez, vajon miért értékesebb a szűz nő a nagytapasztalatúaknál a fériak szemében? Most hagyjuk a tudományos hipotéziseket..
Vajon mind önbizalom hiányos? A muszlimoknál miért kell a szűz nő? Hát a Biblia miért tiltja a házasságon kívüli szexet?
Ahh de kit érdekel?.. Varrjad lefele, vegyed elfele! Majd látod mi lesz. Úgyis mind1 nem? A legszentebbek is elválnak manapság. A tiéd se fog sokáig tartani úgyse..
Szerintem azért zavarja a férfiakat ha egy nő több férfival volt, mert azt gondolják, kevés lesz annak a nőnek akinek vannak " tapasztalatai"
Totál beparáznak ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!