Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna egy lányban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna egy lányban, ha tudnátok sok kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Szevasztok, egy 24 éves lányról van szó, aki a telpülésünkön él, és a kapcsolat alatt leginkább egyéjszakás kalandokat kell érteni, tényleg rengeteg pasival összejött aki rányomult, akár 15 évvel idősebb pasikkal is , sőt egy olyan férfival is akinek családja illetve két gyereke van már, mit gondoltok erről?

okt. 12. 09:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem hiszem, hanem tapasztaltam.

De mégegyszer:

Az, hogy sok ilyen van, nem jelenti, hogy mindenki.

Van ennél egy rosszabb verzió:

Végig kefél mindenkit, mert neki fa$za van, megteheti, de a nagy őt úgy képzeli el, hogy rá vár zárt lábakkal szüzen, mert neki az jár, miután kiélte magát.

okt. 12. 18:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem eléggé.
okt. 12. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:

#11-re „Nem hiszem, hanem tapasztaltam.”

Akkor még mindig csak ott tartasz, hogy te (állítólag) sokszor tapasztaltad. Amíg nem ismered a többséget, addig egyértelmű megállapítást sem tudsz tenni arról, hogy sok ember hogyan viszonyul az általad felvázolt dologhoz.

okt. 13. 11:50
 14/19 Senior Séf ***** válasza:
73%
A második feleségem tipikusan az a nő volt, akire az irigy férfiak azt mondják, több faszt fogott, mint kilincset. Nem bántam. Én magam is túl voltam közel 50 felejthető kapcsolaton és egy elrontott házasságon, és csakúgy mint ő, én sem elégedtem meg félmegoldásokkal. 25 éve egy szerdai nap ebédszünetében ismerkedtünk meg, szombaton összecuccoltunk és azóta imádjuk egymást rendületlenül.
okt. 15. 18:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna mert én nem vagyok olyan típus és egyáltalán nem tudom, hogy ki tudnám-e elégíteni bármely téren, vagy, hogy nem száll-e el mert ő egy pillangó...
okt. 26. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Jaj, most vettem észre, hogy még családos apákkal is jóban volt. Hát akkor nem a pillangó szó illik rá, de inkább nem írom le, hogy mi. Sejthető (persze a családos apucira is érvényes csak nem róla szólt a kérdés).
okt. 26. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

érdekes ez, vajon miért értékesebb a szűz nő a nagytapasztalatúaknál a fériak szemében? Most hagyjuk a tudományos hipotéziseket..

Vajon mind önbizalom hiányos? A muszlimoknál miért kell a szűz nő? Hát a Biblia miért tiltja a házasságon kívüli szexet?

Ahh de kit érdekel?.. Varrjad lefele, vegyed elfele! Majd látod mi lesz. Úgyis mind1 nem? A legszentebbek is elválnak manapság. A tiéd se fog sokáig tartani úgyse..

okt. 26. 21:35
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem azért zavarja a férfiakat ha egy nő több férfival volt, mert azt gondolják, kevés lesz annak a nőnek akinek vannak " tapasztalatai"

Totál beparáznak ettől.

okt. 26. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért mert a géneket jobb átörökíteni
okt. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!