Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna egy lányban, ha tudnátok sok kapcsolata volt?
Tapasztalatból mondom, hogy nem számít. 8 éve vagyok együtt az immár férjemmel, 18 évesen ismertem meg. Előtte 10+ szexpartnerem volt amiben egyéjszakás, idősebb pasi, 3as és szeretőként is jelen voltam. Élveztem kiélni minden szexuális vágyam, de amikor megismertem a férjem és össze jöttünk, az teljesen más volt. Azóta is hűséges vagyok hozzá és már az első gyermekünkkel vagyok várandós
27N
Annyira zavarna, hogy be is rekeszteném az ismerkedést.
Használt autót is csak kényszerből vesz az ember... :D
#5-re „Csak azért zavar sokakat, mert ha lehetőségük nyílt volna, ezek is ba$ztak ám volna jobbra-balra, csak nem volt...”
Szerencsére nem mindenki belőled indul ám ki. :)
A "sokakat" és a "mindenkit" nem ugyanaz.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
És főképp ne személyeskedjen...
Honnan tudod, hogy sokakra érvényes az, amit írsz?
Mert rengeteg olyan van, akik a nyálukat csorgatják, dugnának minden nőt, de a kutyának sem kellenek. És a frusztráció miatt az ilyennek minden nő kurwa, akkor is, ha csak 2-3 pasival volt, mert abból 1 se ő....
„Mert rengeteg olyan van, akik a nyálukat csorgatják, dugnának minden nőt, de a kutyának sem kellenek. És a frusztráció miatt az ilyennek minden nő kurwa, akkor is, ha csak 2-3 pasival volt, mert abból 1 se ő....”
Szóval ez részedről nem több, mint egy csúszós lejtő és egy személyes kétely kombinációja.
Attól hogy azt hiszed, még nem állíthatod biztosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!